Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Balklampen van staal en bamboe

Ideaal als blikvanger boven de eettafel, in de keuken of op kantoor

Ben je op zoek naar unieke verlichting?

Maak kennis met onze unieke balklampen, gemaakt van staal en bamboe. Absolute blikvangers voor ieder interieur. Modern, stijlvol én duurzaam! De balken worden CNC gefreesd, zodat alle benodigde kamers perfect worden gecreëerd. In de ‘bovenkamer’ is ruimte ingebouwd voor de driver en alle bedrading. In de ‘benedenkamer’ is ruimte voor de hoogwaardige en dimbare LED-lijn, die vele jaren mee zal gaan. Deze unieke hanglamp vind je niet in de winkel!

Bamboo Balklamp Indusigns
Balklamp Bamboo Indusigns
Bamboo Balklamp Indusigns
Balklamp Bamboo Indusigns
Bamboo Balklamp Indusigns
Bamboo Balklamp Indusigns

Onze unieke balklampen gaan vele jaren mee!

Chiel Bodt – Indusigns

Echte blikvangers voor ieder interieur

Boven de eettafel tijdens gezellige en sfeervolle diners, in de keuken tijdens het koken of boven het bureau op kantoor. Onze unieke balklampen zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Een ding is zeker.. Je haalt een tijdloze lamp in huis, die gemaakt is met passie en vakmanschap. Verlichting zoals nergens anders! We hebben twee verschillende varianten, één van bamboe en één van staal. Welke staat het beste in jouw interieur? 

Balklamp Steel Indusigns
Balklamp Steel Indusigns
Balklamp Steel Indusigns

Waar ga jij onze balklamp ophangen?

We hebben onze balklampen geleverd aan veel verschillende opdrachtgevers. We hebben ze in kantoorpanden geleverd voor boven bureaus, bij klanten thuis voor boven de eettafel of het keukeneiland en in de horeca boven de bar of boven de stamtafel. Je leest het al, ze zijn overal toepasbaar. De dimbare LED-lijn geeft warm wit licht af en gaat vele jaren mee. Voorlopig hoef je dus niet meer op zoek naar een nieuwe lamp!

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. We zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar kunnen ook met andere materialen uitstekend uit de voeten.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Balklamp Bamboo

Gemaakt van bamboe

Ontdek meer

Balklamp Steel

Gemaakt van staal

Ontdek meer

Balklamp Bamboo

Gemaakt van bamboe

Ontdek meer

Balklamp Steel

Gemaakt van staal

Ontdek meer