Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Kapstok van staal

De hal is het visitekaartje van jouw interieur.

Een echte blikvanger voor de hal

De hal is het visitekaartje van de rest van je interieur en het is daarom goed om deze kleine ruimte wat extra aandacht te geven. Vaak is de ruimte beperkt en daarom is maatwerk een welkome oplossing. Wij maken jouw stalen kapstok op maat. Hoe gaaf is dat? Hij biedt genoeg ruimte voor al jouw jassen en tassen. Eventueel geleverd met bijpassend schoenenrek. Deze stoere blikvangers maken jouw interieur een stukje mooier!

Kapstok Jack Indusigns
Kapstok Jack Indusigns
Kapstok Indusigns
Kapstok Indusigns
Kapstok Indusigns

Wij maken jouw stalen kapstok op maat.

Chiel Bodt – Indusigns

Is jouw ruimte in de hal ook beperkt?

Geen probleem! Als je ons jouw beschikbare ruimte doorgeeft, dan zorgen wij voor een unieke kapstok op maat. Eentje die perfect past in jouw interieur. Ideaal! Het design van onze kapstok is stijlvol, tijdloos, stoer en kan worden toegepast in veel verschillende interieurs. Heb jij nog een plekje vrij aan de muur?

Aquariumkast Maatwerk Indusigns
Maatwerk Indusigns Mike

Stel jouw stalen kapstok naar wens samen

Je stelt jouw gewenste kapstok zelf samen. We hebben twee verschillende kapstokken, met of zonder kinderhaken. Geschikt voor iedere gezinssituatie. Daarnaast leveren we eventueel ook een bijpassend schoenenrek of een losse rij met jashaken mee. Ben je op zoek naar een unieke kapstok van staal, om alle jassen op een mooie manier op te kunnen hangen? Dan is onze stalen kapstok een absolute aanwinst voor jouw interieur!

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. We zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar kunnen ook met andere materialen uitstekend uit de voeten.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Op maat gemaakt

Kapstok van staal

Ontdek meer

Op maat gemaakt

Kapstok van staal

Ontdek meer