Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Arno Mulhof Indusigns

Arno Mulhof – Chef werkplaats

Arno is in 2021 onderdeel van ons team geworden en is inmiddels niet meer weg te denken. Hij is dagelijks aan het werk in de werkplaats, waar hij oneindig veel opdrachten wegwerkt. Arno heeft veel ervaring met staal en hout en geen klus is hem te gek. Tijdens de installatiedagen van onze projecten gaat Arno graag mee op locatie, om zo ook wat afwisseling te hebben in het werk.

Arno Mulhof Indusigns
Arno Mulhof Indusigns
Arno Mulhof Indusigns

Arno – Indusigns

Door Arno gemaakte producten

Ik ben Arno Mulhof, geboren in 1985 en woon in Zwolle.

Mijn opleidingen:

-Meubelmaker/Scheepsinterieur bouwer
-Allround meubelmaker
-Ruimtelijk vormgever

Anderhalf jaar

Ik ben de werkplaats chef, ik houd mij vooral bezig met het makem van alle producten binnen het bedrijf, zorg voor wat product ontwikkebling vanaf werkvloer, maar ook het monteren van de meubels/interieurs op locatie. Al met al dus mooi veelzijdig werk!

Uitgebeide materiaal kennis, autodidact, ruimtelijk inzicht,
creatieve willie wortel en pietje precies.

Adrenaline junk, wanneer het code geel is vanwege storm neem ik vrij om te kitesurfen! Daarnaast snoekbaars vissen, eetbare paddestoelen zoeken, wildkamperen, festivals, creatief aanklooien, en drink graag een biertje met vrienden.

Liever niet!

Vaak buj te bange!

“Toen Mike Groothuis bij ons vertrok vorig jaar, waren we op zoek naar een ervaren, kundige en hard werkende werkplaats-chef en die hebben we gevonden in Arno. Wat een verademing om hem aan het werk te zien! Hij voelt zich in de werkplaats als een vis in het water en verzet bakken met werk. Een zeer gewaardeerde kracht binnen Indusigns.”

Gijs Bodt – Eigenaar Indusigns