Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Maatwerk Indusigns Mike

Mike de Leau – Projectmanager bij Indusigns

Mike hoort al jaren bij het meubilair van Indusigns. Hij was er al bij in Amsterdam, toen hij zich als stagiair bezig hield met onze verlichting. Na een tijdje bij een andere werkgever, is hij toch weer teruggekomen bij ons. Als het moet staat hij zijn mannetje in de werkplaats, maar hoofdzakelijk houd hij zich bezig met projectmanagement. Hij werkt ontwerpen uit, zodat ze bestel klaar zijn en onderhoudt ondertussen nauw contact met onze opdrachtgevers. Inmiddels heeft hij talloze in het oog springende projecten neergezet, met keer op keer meer dan tevreden opdrachtgevers.

Maatwerk Indusigns Mike
Team Indusigns
Team Indusigns
Chiel Bodt Indusigns

Mike – Indusigns

Bekijk zijn afgeronde projecten

Ik ben 29 jaar en woon in het prachtige Deventer. Ik heb de studie Industrieel Product Ontwerpen met succes afgerond aan Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Ik ben afgestudeerd bij Indusigns toen ze nog in Amsterdam zaten. Inmiddels werk ik alweer 3 jaar voor ze.

Ik ben projectmanager en houd me dagelijks bezig met alles wat daar bij komt kijken. Ik ben van A tot Z betrokken bij ieder project. Zo ontwerp ik interieur en werk het vervolgens ook technisch uit. Ik zorg ervoor dat alle materialen er op tijd zijn en ik onderhoud nauw contact met onze opdrachtgevers.

Denken in oplossingen! Voor ieder “probleem” kan een oplossing bedacht worden.

In het weekend duik ik de kroeg in en geniet ik van speciaalbiertjes en veel gezelligheid. De volgende dag maak ik graag een goede wandeling of een mountainbiketocht door het bos, waarna ik meestal nog even de schuur in duik om wat te klussen.

Laat mij maar lekker liggen, een goede nachtrust is het belangrijkste.

Voor alles is een oplossing!

“Mike is een loyale werknemer, met veel kennis van zaken. Hij bouwt goede banden op met onze opdrachtgevers en maakt ieder project tot een succes. Daarnaast staat hij zijn mannetje in de werkplaats en staat hij altijd voor zijn collega’s klaar!”

Gijs Bodt – Eigenaar Indusigns