Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Chiel – Ontwerper en eigenaar Indusigns

Aansturen afdelingen ontwerp en productie

Chiel is het gezicht van Indusigns.  Al sinds de start ontwerpt en maakt hij met veel enthousiasme uniek interieur voor thuis en op de zaak. Hij is bekend geraakt door het programma Oud en Nieuw van BNN, waarin hij de finale haalde. Hij stuurt iedereen in Zwolle aan en houd zich zelf voornamelijk bezig met het contact met opdrachtgevers en het ontwerpen van horeca, kantoor of winkel. Daarnaast doet hij ook veel administratieve taken.

Ik ben Chiel Bodt en geboren in 1987. Ik woon in Zwolle en heb diverse opleidingen gedaan richting Bouwkunde. Mijn laatste diploma is die van HBO Bouwkundige, met als specialisatie architectuur.

Sinds de eerste dag. Dat was in 2013 toen ik samen met Gijs op het idee van Indusigns kwam.

Ik geef leiding aan ons ontwerp- en productieteam. Verder ben ik het eerste aanspreekpunt bij nieuwe projecten en meestal betrokken bij de eerste ontwerpen. Ook taken als administratie, pakketten inpakken en de installatie van onze projecten voer ik met enige regelmaat uit. Geen dag is hetzelfde en daar ga ik heel goed op.

Out of the box denken en denken in mogelijkheden. Kan niet bestaat niet. Verder werk ik graag in teamverband.

Ik heb een prachtig gezin met 2 leuke dochters. Hier spendeer ik het liefst mijn vrije tijd mee. Ook mag ik graag een biertje drinken op zijn tijd. Ik mountainbike fanatiek en help graag familie en vrienden met de meest uiteenlopende klussen.

Formule 1

Geniet van elke dag!

“Chiel is een echte teamspeler, die uitstekend leiding kan geven. Hij is collegiaal en niet te beroerd om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Als ontwerper haalt hij veel mooie opdrachten binnen, waarna hij het productieteam aanstuurt, zodat alles netjes op tijd wordt geleverd. Zonder Chiel geen Indusigns.”

Gijs Bodt – Eigenaar Indusigns