Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

De start van Indusigns

Medio 2013 besloten de broers Chiel (1987) en Gijs (1985) hun krachten te bundelen en samen iets op te starten. Chiel kwam op dat moment net terug van een wereldreis naar Nieuw Zeeland en was even daarvoor afgestudeerd als bouwkundige aan de Hanze Hogeschool van Groningen. Gijs studeerde een jaar eerder af als socioloog / criminoloog aan de Rijksuniversiteit van Groningen en dacht na over de volgende stap in zijn leven. Al jarenlang was het voor beiden een droom om zelf een business op te zetten en die unieke kans diende zich nu aan. Chiel was van nature een creatieve en handige duizendpoot en Gijs had veel affiniteit met social media en marketing. Zodoende besloten ze dat Chiel zou gaan ontwerpen en maken en Gijs het in de markt zou gaan zetten. Zo ontstond het idee voor de start van Indusigns.

Chiel Bodt Indusigns
Gijs Bodt Indusigns
Gijs Bodt Indusigns

De start van Indusigns..

Hergebruik van oude materialen.

“Upcycling is het omtoveren van een oud, onbruikbaar product of materiaal tot iets met een andere functie, waardoor de waarde omhoog gaat.”

Indusigns – Sinds 2013

Na wat brainstormen, besloten Chiel en Gijs via marktplaats op zoek te gaan naar oude olievaten. Ze hadden er wat zien staan op een markt in Deventer en Gijs wees Chiel op het feit, dat je hiervan veel verschillende dingen zou kunnen maken. Chiel was enthousiast over het idee, vooral omdat het naast origineel en industrieel, ook nog eens milieubewust was. Met de Toyota Starlet van Gijs, werden de eerste olievaten stuk voor stuk op verschillende plekken opgehaald. Vervolgens werden de vaten schoongemaakt en maakte Chiel er diverse producten voor het interieur van. Denk hierbij aan hanglampen, fauteuils en tafels. Gijs zorgde dat alles uitgebreid werd getoond op social media en het aantal enthousiaste volgers groeide met de dag. Na twee weken werd de eerste hanglamp verkocht aan iemand in de randstand, die ze allebei niet kenden. Dat gaf ze enorm veel energie en motivatie, om verder te gaan met het hergebruiken van olievaten.

De verkoop begon steeds beter te lopen en Indusigns was toe aan een eigen onderkomen, zodat de werkzaamheden konden worden uitgebreid. Chiel werkte al een tijdje voor een meubelmaker in Garmerwolde, onder de rook van Groningen. Hier was nog een kleine ruimte beschikbaar en zo ontstond de eerste werkplaats. Naast afgedankte olievaten, besloten ze om ook andere oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit principe staat ook wel bekend als ‘upcycling’ en in die tijd was Indusigns één van de grootste partijen in Nederland op dat gebied. Op sociale media groeide het aantal volgers gestaag en het werk van Indusigns raakte steeds breder bekend. Dat kwam ook omdat de broers besloten om zichzelf veel te laten zien op creatieve markten en beurzen. Het bedrijf groeide en groeide en het was toe aan de volgende stap!

Team Indusigns
Chiel Bodt Indusigns
Chiel Bodt Indusigns

Indusigns in de beginjaren

Oude materialen een tweede leven geven.

De volgende stappen van Indusigns

Zoals gezegd begon Indusigns flink te groeien en eigenlijk was een nieuwe werkplaats geen overbodige luxe. Chiel besloot in 2014 richting Zwolle te verhuizen en dat was een mooie kans, om een nieuwe werkplek te zoeken. Na een uitgebreide zoektocht, kwamen ze uit bij de Creatieve Coöperatie (onderdeel van het CIBAP). Daar was een atelier beschikbaar in de werkplaats. Een ideale plek, omdat alle benodigde machines voorhanden waren. In Zwolle is Indusigns wederom flink gegroeid en de opdrachten kwamen inmiddels uit het hele land. Het product assortiment groeide en inmiddels begonnen ook de eerste maatwerk klusjes binnen te komen. Gijs zorgde er ondertussen voor, dat alle afgeronde opdrachten uitgebreid aan bod kwamen op sociale media. Na een jaartje Zwolle was het alweer tijd voor de volgende stap.

Chiel zijn vriendin vond werk in Amsterdam en je raadt het al.. Dat betekende wéér een nieuwe werkplaats voor Indusigns. Maar dit keer was verliep de zoektocht niet heel voortvarend. Urenlang reden de broers rond door Amsterdam, maar een geschikte plek, die ook nog eens betaalbaar was, werd niet zomaar gevonden. Na een weeklang speuren, stuitten ze opeens op de Openbare Werkplaats. Een plek waar zelfstandigen een plekje konden huren. Hier was nog een atelier vrij en Chiel en Gijs voelden gelijk een klik met de eigenaren. Dit was de kans, waar ze op hadden gehoopt. De Openbare Werkplaats bevond zich in een gebied, waar veel creatieve bedrijven zich hadden gevestigd. Alle ingrediënten waren aanwezig, om Indusigns verder te laten groeien. Het was een tijd waarin de broers veel nieuwe mensen leerden kennen, veel samenwerkingen aangingen en waarin de opdrachten steeds groter werden. Een uitdagende tijd, die ze niet snel zullen vergeten.

Gijs woonde nog steeds in Groningen en kwam één dag in de week richting Amsterdam, om Chiel te helpen in de werkplaats en om samen het werk te bespreken. Daarnaast werd de eerste stagiair aangenomen, een gouden greep. Hierdoor kreeg Chiel weer veel meer tijd om zich te richten op nieuwe producten en het binnenhalen van opdrachten. Indusigns stoomde door in het interieurwereldje en de bekendheid nam verder toe. De broers stonden veel op creatieve markten in Amsterdam en in 2017 deden ze zelfs mee op de VT Wonen beurs in de RAI. Daarnaast was Chiel finalist in het tv-programma Oud en Nieuw van BNN en deden ze samen mee aan het tv-programma de Buitendienst. Indusigns was ‘hot’, dat merkte je aan alles. Indusigns begon echt een merk te worden. Inmiddels was maatwerk een groot deel van het werk geworden. De eerste echt grote opdracht kwam vanuit de horeca. De opdracht voor La Cubanita zorgde ervoor, dat Indusigns een bekende speler werd op het gebied van maatwerk. Dat zorgde wederom voor een flinke groei!

Gijs Bodt Indusigns
Chiel Bodt Indusigns
Gijs Bodt Indusigns

Onze tijd in Amsterdam

Nieuwe samenwerkingen, grotere opdrachten en veel bekendheid.

En weer terug naar Zwolle.

Chiel werd in Amsterdam voor het eerst vader van een prachtige dochter en omdat hun ouders in Overijssel woonden, was het praktischer om weer wat meer richting hun te gaan wonen. Dat betekende de volgende verhuizing. De broers besloten om weer terug te keren naar Zwolle. In Amsterdam was Indusigns weer enorm gegroeid, dus terugkeren naar een klein atelier was geen optie. Funda werd afgespeurd en uiteindelijk kwamen ze uit bij een prachtig pand op industrieterrein de Marslanden. Na een bezoekje en wat onderhandelingen, besloten ze in 2018 om ervoor te gaan! Tot de dag van vandaag zitten de broers nog in hetzelfde pand en ze voelen zich inmiddels helemaal thuis. De werkplaats is volledig ingericht met alle benodigde machines en ook op kantoor is alles mooi op orde. Qua ruimte is Indusigns er ook veel op vooruit gegaan. Een ideale situatie om de zaak verder te laten groeien.

Door deze extra ruimte en een groter wordend team, konden steeds grotere opdrachten worden uitgevoerd en was er ook de mogelijkheid om nieuwe producten te ontwikkelen. Ieder half jaar werden er nieuwe stagiairs aangenomen, voornamelijk van de studie Industrieel Product Ontwerp aan het Windesheim te Zwolle. Ideaal voor Chiel en Gijs, want zo zagen ze goed wat voor vlees ze in de kuip hadden. Inmiddels bestaat het team van Indusigns uit een productmanager, projectmanager, welkplaats-chef en een ervaren lasser. Daarnaast zijn er enkele tijdelijke krachten en natuurlijk de broers zelf. Een hecht team, dat niet snel een uitdaging uit de weg gaat. De producten van Indusigns zijn breed bekend onder het Nederlandse publiek en daarnaast is Indusigns een belangrijke speler geworden in het wereldje van maatwerk interieur voor horeca, kantoor, winkel en thuis.

Op het moment van schrijven zijn de broers aan het nadenken over een nieuw onderkomen in Zwolle. Je ontkomt er niet aan om naar meer ruimte te zoeken, wanneer het werk toeneemt en de opdrachten groter worden. Het is een mooie ontwikkeling natuurlijk, maar het levert ook altijd veel stress op. Gelukkig is het beoogde pand 2 deuren verderop. Dat scheelt, haha. Indusigns gaat zich de komende jaren meer richten op het ontwikkelen van producten voor thuis. Er komt een tevens een nieuwe website, zodat ze kunnen professionaliseren over de hele linie. Indusigns blijft groeien en innoveren, dus het is zeker de moeite waard om ze te blijven volgen!

Inmiddels zitten we alweer een jaar in het destijds beoogde pand en hebben we goed door kunnen groeien op allerlei gebied. Zo is ons werknemersbestand gegroeid, hebben we inmiddels weer tientallen opdrachtgevers voorzien van maatwerk interieur en daarnaast zijn we ook onze productkant verder gaan optuigen. Dit omdat we in de coronatijd merkten dat we best wel kwetsbaar waren, door alleen op de projectkant te leunen. Wij denken dat we nu sterker zijn bij een volgende crisis, die er hopelijk niet gaat komen natuurlijk. Benieuwd naar onze nieuwste designs voor thuis? Check dan onze webshop!

Gijs Bodt Indusigns
Chiel Bodt Indusigns
Chiel Bodt Indusigns
Indusigns Zwolle

Helemaal thuis in Zwolle

Een fijne plek.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Marqt, Melkweg, Plopsaland, La Cubanita, Campina, Hello Fresh, Gemeente Amsterdam, Bear Grylls, Hans Brinker Hotel, Zuivelhoeve, Stegeman, Den Eelder, Club Zand, De Bierfabriek, Walibi, Gemeente Meppel, Jumpsquare, Dydell, AMI Kappers, Circuitpark Berghem, Studio Sool, Renewi, Monkeytown, Cendris, Just Brands, Foodhallen Rotterdam, Anna Pancakes, Bistro & Wijnbar Bruut, Hooghoudt, Duvel, Vedett, Camping de Watersnip, Kuster Olie, Graafschap College, Miyagi & Jones, Brouwersdam, Oak Wine & Food bar, Bistro la Bohème, Strandpaviljoen Paterswoldsemeer, Restaurant Zinderend, Hof van Saksen, Restaurant Bij Mij, Restaurant Olympia Haven, De Thuishaven, Roobol, Brasserie de Houttuin, Zwaartafelen, Hanze Projectinrichting, Landal Greenparks, Nozems den Helder, IW Noord Holland, Brasserie 10, Restaurant Voilà, Upstairs Traprenovatie, AFC Amsterdam, Moodz Delft, Planq, Decodeur, De Munt, Bartjes Vis, Hotel Herikerberg, Beautanica, Fit For Free, MVV Maastricht, Xyleia, Monster Sushi, Rever, PM Furniture, Paviljoen Pool, Van Galen Keukens, Koning van Engeland, Restaurant State, Hotel Brakzand, V-Plan, Nemo Science Museum, De Smaeckkamer, Preston Palace, FC Abcoude, K-parts, De Zwitsalhal, Noderstraun, Cultuurcentrum Deurne

Nieuwe webshop!

Nu we het afgelopen jaar veel tijd en moeite hebben gestopt in het uitbreiden van ons productassortiment voor thuis, werd het natuurlijk ook tijd voor een nieuwe en professionele webshop. Deze is inmiddels in de lucht en we zijn er ontzettend blij mee! Onze producten komen goed tot hun recht en de stijl van de webshop past bij Indusigns. Hier gaan we nog veel plezier van beleven de komende jaren! De komende periode zullen we de webshop blijven vullen met nieuwe designs, dus blijf ons in de gaten houden. Wist je trouwens dat we tegenwoordig ook verkopen in de DACH-landen? Dat zijn Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, allemaal Duitstalige landen. Het doel is om het aantal landen nog verder uit te gaan breiden, met als eerste opties Frankrijk en Denemarken. Hiervoor moet de website eerst verder worden vertaald en daar gaat veel tijd in zitten! Het zijn al met al mooie ontwikkelingen, die Indusigns verder zullen laten groeien. Blijf ons volgen en we beloven jou ieder kwartaal nieuwe producten voor thuis, die jouw interieur nóg een stukje mooier zullen maken!

Nog even over onze nieuwe webshop. We zijn ons ervan bewust dat positieve reviews enorm belangrijk zijn om als webshop door te groeien. Het zorgt voor vertrouwen bij onze klanten en hierdoor gaan zij eerder over tot een bestelling. We zijn dan ook bijzonder trots op onze beoordelingen op Google. Klantenservice en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en dat zie je terug in de mooie woorden, die onze opdrachtgevers voor ons hebben.

Voor thuis of op de zaak

De afgelopen jaren hebben we vele projecten afgerond in de horeca, op kantoren en in winkels. Ze laten zich vooral kenmerken als vernieuwend, in het oog springend en sfeervol. Sinds kort zijn we ons daarnaast gaan focussen op de ontwikkeling van moderne, tijdloze en stijlvolle producten voor het interieur. Interieurdesign van Nederlandse bodem. Bekijk de video hieronder en haal het unieke werk van Indusigns nu ook in huis!

De ervaren ontwerpers van Indusigns zijn volledig gefocust op het uitbreiden van het productaanbod. De focus ligt op het ontwerpen van innovatieve en opvallende producten met een minimalistische, moderne en stijlvolle uitstraling.

Neem zeker eens een kijkje in onze webshop. Houd jij van moderne, industriële en minimalistische interieurs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij raden u aan ons te blijven volgen, want wij blijven u de komende jaren verrassen met nieuwe ontwerpen.

Van ontwerp tot realisatie

Ontdek onze projecten

Laat je inspireren

Voor thuis of op de zaak

Ontdek onze producten

Bekijk ze allemaal

Van ontwerp tot realisatie

Ontdek onze projecten

Laat je inspireren

Voor thuis of op de zaak

Ontdek onze producten

Bekijk ze allemaal

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee.

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak.

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier.

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak.

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Wij hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld.

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen.

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Leer ons nog beter kennen!

Ontdek de cijfers achter Indusigns

In het afgelopen decennium is Indusigns een bekende speler geworden in de wereld van het interieur, met vele tevreden klanten in binnen- en buitenland.

Check onze reviews op Trusted Shops
15000
+
Tevreden klanten van Indusigns in Nederland, België, Duitsland etc.
300
+
5-sterren beoordelingen op Google, Facebook, Trusted Shops etc.
10
+
Jaren aan ervaring op het gebied van interieurontwerp en projectinrichting
4.9
Gebaseerd op 117 beoordelingen
powered by Google
marga van der vlugtmarga van der vlugt
13:40 22 May 24
Ontzettend leuk
Marc en RinaMarc en Rina
15:59 29 Apr 24
De wandplank is een mooie oplossing voor onze smalle hal, de hal is nl te smal voor een wandtafeltje. De service was tiptop! Een vraag via mail werd nog dezelfde dag beantwoord! Zeer blij met onze aankoop en de service zorgt voor vertrouwen! Rina
Eva VelthuizenEva Velthuizen
14:59 20 Apr 24
Lang gezocht naar een mooie kapstok. Uiteindelijk een kapstok bij Indusign op maat laten maken. Zo blij mee! Nu hebben we de mat zwarte stalen kapstok die we graag wilden.
Tim TimTim Tim
15:08 18 Apr 24
Waardeloos, eerste belofte om op een schets terug te komen is al te moeilijk voor ze! Jammer
Naomi P.Naomi P.
17:26 12 Apr 24
Heel mooie spiegel. Stevig materiaal. Heel tevreden. Snelle verzending naar België.
Naomi P.Naomi P.
17:26 12 Apr 24
Heel mooie spiegel. Stevig materiaal. Heel tevreden. Snelle verzending naar België.
Heidi Vrolix (Heidi)Heidi Vrolix (Heidi)
18:55 10 Apr 24
Heel tevreden over de moderne spiegel Mira. Origineel design met leuke afwerking. Past perfect in onze nieuwe strakke woning. Vooraf snel en professioneel antwoord op vraag via Chat met Gijs.
Therese SchouwenaarsTherese Schouwenaars
11:26 30 Mar 24
Vanaf mijn plekje aan de eettafel kijk ik naar het prachtige magneetbord Wally, nu voorzien van foto´s vd kleinkindjes, tekeningen etc. Ik ben er erg blij mee, iedereen is enthousiast!!
bart romanbart roman
10:42 30 Mar 24
Zeer tevreden over de keuze en aankoop..sterk materiaal en mooi design..hierover werd heel goed nagedacht want alles loopt vlekkeloos in elkaar..een grote aanrader en zeker niet twijfelen!
Heleen Van MaanenHeleen Van Maanen
21:57 29 Mar 24
Magneetbord Wally besteld, snelle levering,hangt prachtig bij ons in de keuken. Ook bij ons ging er een reageerbuisje kapot. Heel snel en zeer goed verpakt nieuwe buisjes geleverd.Top service en top communicatie.We gaan nu de spiegel Mira bestellen in de hoop dat die net zo prachtig is als het magneetbord.
margriet kostermanmargriet kosterman
18:09 29 Mar 24
Geweldige enthousiaste deskundige club met mooie producten!! Keep up the good work!!!
Karin ZeeuwKarin Zeeuw
15:36 29 Mar 24
Prachtige kapstok. Zijn we erg blij mee.
Kristel BergmansKristel Bergmans
14:20 29 Mar 24
Zeer mooi magneetbord. Zeer goede afwerking en mooi disign. Correcte levering!
MaureenMaureen
12:49 12 Mar 24
Super blij met mijn bestelde spiegel. Snelle levering, mooie uitstraling en uniek design 🙂
Jean StassinJean Stassin
08:32 13 Feb 24
Geweldig product, uitstekende kwaliteit en snel geleverd met alle benodigde bevestigingen. Ik raad aan.
C.A. PostC.A. Post
14:38 09 Feb 24
Top service en producten!
Robert WezendonkRobert Wezendonk
13:39 07 Feb 24
Design Spiegel Mira is een prachtige spiegel. Echt een eye-catcher! Wij hebben de grote versie gekozen en deze staat super in onze hal!
frank lamersfrank lamers
11:22 29 Jan 24
We zijn superblij met de fotoplank Pica. Nederlandse kwaliteit, zeer netjes geleverd incl. goed bevestigingsmateriaal. Wij gebruiken Pica in de keuken als plankje om een kookboek of tablet/telefoon op te zetten tijdens het koken zodat deze schoon blijven.
Luigi OrsiniLuigi Orsini
18:43 14 Jan 24
chadia leysenchadia leysen
12:42 11 Jan 24
Andy Van WichelenAndy Van Wichelen
11:11 11 Jan 24
Heel tevreden. Mooi en goed product. Een meerwaarde in ons interieur. Klantvriendelijk en heel goede service!
Gerda FalekGerda Falek
11:43 10 Jan 24
Een prachtige kapstok en schoenenrek aangeschaft ! Zijn er erg blij meeOntzettend goede kwaliteit !
Aly GonAly Gon
10:24 08 Jan 24
In één woord: TOPDuidelijke website en goede communicatie vanuit de klantenservice. Persoonlijk maar tegelijkertijd ook zeer professioneel contact. En het belangrijkste is dat de producten van zeer goede kwaliteit zijn en een luxe uitstraling hebben. Ben je op zoek naar betaalbare maar tegelijkertijd bijzonder decoratie voor je huis dan ben je hier aan het juiste adres. De kwaliteit van de stalen spiegel en planken die wij hebben gekocht is heel goed. Voor de verandering dus een echte Nederlandse producent en geen dropship webshop uit china. Wij zijn zeer tevreden.Tot de volgende keer.
Irene BouwmeesterIrene Bouwmeester
08:54 31 Dec 23
Mooie spiegel. De juiste spullen erbij om hem op te hangen.
Peter De BrabanderePeter De Brabandere
21:13 07 Dec 23
Erik Van RoyErik Van Roy
11:04 07 Dec 23
Ons magneetbord Wally hangt mooi, puik design en kwaliteit! 1 reageerbuisje kwam gebroken uit de verpakking maar dat is vlotjes opgelost door Chiel door een nieuw setje kosteloos op te sturen. Toppers, een aanrader voor leuke objecten in je interieur!
Veerle VerbustVeerle Verbust
19:54 06 Dec 23
Super mooi en zeer goede kwaliteitOok een snelle levering en perfecte verpakking.
Emiel LenaertsEmiel Lenaerts
13:34 25 Nov 23
BiancaBianca
14:40 20 Nov 23
Na lang zoeken hebben we bij indusign onze moderne spiegel gevonden. Prachtig design mooie materialen en de afwerking tot in detail afgewerkt. Inmiddels hangt het prachtig in onze gang. Contact met Gijs verliep prettig. Vragen werden snel beantwoord. Aangezien we meerdere spullen hebben besteld konden we een mooie deal maken. Verzending, snel en goed verpakt. Top service!! Wij zijn er blij mee.
Willy Van LissumWilly Van Lissum
19:48 07 Nov 23
Wat een mooi aanbod van disign artikelen. Ik heb nu 3 artikelen: de spiegel Mira, het magneetbord Wally en de kapstok Jack Jr gekocht en alledrie van kwaliteitsmateriaal. Echte eye catchers.
Gerard DamkotGerard Damkot
06:35 06 Nov 23
Dennis van LoenenDennis van Loenen
18:15 30 Oct 23
Groot magneetbord besteld. Ziet er fantastisch uit en is een echte toevoeging aan ons huis. Duidelijke website en snelle levering. Top!
Maud TrinesMaud Trines
09:02 17 Oct 23
Spiegel is in het echt net zo mooi als op de foto’s. Kwaliteit is top. De Spiegel was keurig verpakt en de levering was mooi op tijd zoals afgesproken. Echt een aanrader!
Hans van BezouwenHans van Bezouwen
08:24 17 Oct 23
Cor EngelsCor Engels
16:55 15 Oct 23
Mooi design product! Top! Voegt echt wat toe, ook de kinderjashaakjes!
Bianca VBianca V
16:25 12 Oct 23
Superblij met deze mooie spiegel! Nu hangt hij eindelijk in onze hal 😊
SibyllaSibylla
14:52 02 Oct 23
Prachtige spiegel. Met recht een blikvanger. Communicatie met Indusigns is top. Zeer tevreden
Bas HawinkelsBas Hawinkels
09:35 02 Oct 23
Prachtig, kan niet anders zeggen. Heb 2 houtrekken gekocht voor in de woonkamer; heel mooi matzwarte afwerking, alles zit erbij en ziet er echt design uit. Aangenaam verrast door de hoge kwaliteit en redelijke prijs. Had nog wat vragen en via whatsapp snel en goed geholpen. Klasse!
Annemieke van CapelleAnnemieke van Capelle
18:46 28 Sep 23
Een aantal weken geleden heb ik bij indusigns een prachtig magneetbord gekocht. Ik was er heel blij mee. Bij het ophangen had mijn kleindochter het glazen buisje ,wat een leuk onderdeel van het bord is, laten vallen natuurlijk geen ramp maar die schat meteen in tranen. De volgende dag gebeld Indusign gebeld en 2 dagen later lag het buisje in de bus met een aardig mailtje op de laptop Een enorme service maar niet alleen dat ook met het bestellen van het magneetbord kreeg ik alle aandacht. Kortom ik raad al mijn vrienden en kennissen voor iets leuks en aparts bij dit bedrijf te kopen. Zelf ben ik van plan om in Zwolle de winkel eens te bezoeken voor de nodige inspiratie.Met vriendelijke groet Annemieke van Capelle.
Patrick ZeePatrick Zee
12:38 27 Sep 23
2 maal het haardhoutrek Fyre maat L besteld. Communicatie vanuit Indusigns via Whatsapp was erg goed. Houtrek werd na bestellen, de volgende dag al geleverd. Wat een mooi product is dit. De constructie is fantastisch en erg sterk, daar is goed over nagedacht. Ook de afwerking is super. Het is een echte eyecatcher in onze tuin. Absoluut aan aanrader.
Sheila van der SlootSheila van der Sloot
10:32 25 Sep 23
Het magneetbord is van goede kwaliteit en een mooi design. Een echte eyecatcher! De magneten maken het speels en de buisjes zijn zeker een toegevoegde waarde. Handig voor stekjes. Snelle levering en service.
Esmee MolEsmee Mol
18:05 12 Sep 23
Super blij met zowel de spiegel als de service! Hij hangt prachtig in onze gang. Het is een betrouwbaar en professioneel bedrijf.
Annemieke van ZuilenAnnemieke van Zuilen
08:30 06 Sep 23
We hebben, na lang zoeken, bij Indusign een spiegel, muurplank en kapstok besteld. Dit vonden we best een beetje spannend, zonder de producten in het ‘echt’ te hebben gezien. Maar de producten hebben ons compleet verrast en onze verwachtingen overtroffen. Het is een prachtig design, maar het zijn vooral hele mooie materialen en de afwerking is tot in het kleinste detail perfect. Toen we vervolgens te horen kregen dat de kapstok middenin onze vakantie geleverd zou worden, was 1 telefoontje genoeg om dat te verplaatsen.Ook over het ‘simpel’ monteren hebben ze goed nagedacht, waardoor dat echt een eitje was. Onze hal is nu compleet en we zijn meer dan tevreden. Dank jullie wel, Indusign.
Anouk SchildersAnouk Schilders
08:06 06 Sep 23
Bij Indusign hebben wij in december een super mooie spiegel gekocht. We krijgen er veel complimenten over. Per mail nog contact gehad over de levering, ze bieden een goede service. Ook was de spiegel goed verpakt zodat het niet beschadigde.
Patrick RietveldPatrick Rietveld
07:30 01 Sep 23
Een super leuk mooi en een echt Nederlands bedrijf die staat voor kwaliteit! Wat hebben wij een mooie en supergave spiegel gekocht bij indusign heel erg blij met deze super toffe mooie Spiegel en de naam indusign hou ik opgeslagen .. top en ga zo door met jullie mooie spullen!
Annelies HoolmansAnnelies Hoolmans
13:48 30 Jul 23
Indusigns; een naam om te onthouden! Duidelijke website, duidelijke communicatie, supersnelle levering en natuurlijk prachtig design :-). We hebben enige tijd geleden ‘Magneetbord | Wally’ gekocht; de kleine variant. De grote was er toen jammer genoeg nog niet, anders was het zeker de grote geworden :-). Tip; bestel meteen wat extra magneten, die zijn echt leuk. Vandaag de grote ‘Design spiegel | Mira’ en een wandplank besteld. Ik kan niet wachten totdat ze geleverd en opgehangen zijn.Update:De wandplank Shelfy en de spiegel Mira inmiddels ook ook heel snel ontvangen. Bijgaande foto’s spreken voor zich.
Jolande van der BurgJolande van der Burg
20:46 31 May 23
We wilden graag een magneetbord in de keuken. Handig voor van alles en nog wat, maar… niet zo’n saai wit kantoor bord.Al zoekende kwam ik het magneetbord Wally tegen, en ik was gelijk verkocht😍Dit was wat we wilden, en hij past ook geweldig bij onze keuken.Gauw besteld, en toen werd hij nog ook nog eens snel geleverd. Helemaal blij😍Nu hangt hij de blikvanger te zijn in onze keuken. Heel handig is het randje waarop je ook nog wat dingen kunt zetten die niet magnetisch zijn. En natuurlijk de vaasjes, zo leuk met een klein bloemetje. Regelmatig veranderen we hem, voor nu hangen de magneetfoto’s van de vakantie erop.
Wendy JohnsonWendy Johnson
12:18 31 May 23
Heel blij met ons mooie magneetbord én de goede service van Indusigns! Ondertussen hangt hij hier alweer even aan de wand te pronken, maar recent is helaas één van de glazen reageerbuisjes gesneuveld. Gemakkelijk contact gelegd via whatsapp en binnen enkele dagen het bericht dat er reservebuisjes onze kant op komen!
js_loader

Wil je nog meer over ons of over ons werk te weten komen?

Neem dan contact op met Chiel of Gijs. Zij staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ben je benieuwd naar onze werkplaats en wil je een keer in het echt kennismaken? Leuk, de koffie staat klaar! Laat het ons wel even van tevoren weten, want er is niet altijd iemand op de zaak.

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.