Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Maatwerk interieur voor jouw zaak

Ben je op zoek naar maatwerk voor het interieur van jouw horecazaak, kantoor of winkel? De ervaren ontwerpers en makers van Indusigns denken graag met je mee. Wij maken jou weer verliefd op jouw zaak!

Indusigns maakt jouw interieur nóg een stukje mooier!

Kan het interieur van jouw zaak wel een boost gebruiken en ben je op zoek naar maatwerk? De ervaren ontwerpers en makers van Indusigns denken graag vrijblijvend met je mee. Laat je inspireren door ons uitgebreide portfolio met afgeronde opdrachten voor horeca, kantoor, retail en thuis. Nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Dat leggen wij je stap voor stap uit op deze pagina. We zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Samen komen we zeker tot een mooi resultaat.

Vul het contactformulier onderaan deze pagina zo volledig mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

In 4 stappen richting een nieuw interieur voor jouw zaak!

  1. Neem vrijblijvend contact op met onze projectmanager Chiel. Hij plant een eerste kennismaking met je in. Dat kan telefonisch, via videobellen of door middel van een bezoek aan onze locatie in Zwolle.
  2. Op basis van de eerste kennismaking, maakt Chiel vrijblijvend een conceptontwerp met daaraan gekoppeld een grove richtprijs. Sluit dit aan bij jouw wensen, eisen en budget? Dan kunnen we door naar de volgende stap.
  3. Je bent enthousiast over het eerste conceptontwerp en de geschatte richtprijs valt binnen jouw budget? Dan komen we bij jou langs op locatie voor de inmeting. Vervolgens werken we het ontwerp verder uit richting een definitief plan en uiteraard is er dan nog ruimte voor een revisieronde. Uiteindelijk wordt er een passende offerte opgesteld, zodat je precies weet wat de totaalkosten zullen worden. Komen we uiteindelijk niet tot een akkoord? Dan is er aan de inmeting, het definitieve ontwerp en de daarbij horende offerte een prijs gekoppeld van €1.500 ex btw.
  4. Is alles akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag vanuit onze werkplaats in Zwolle! Wanneer alles gereed is komen we met ons installatieteam op locatie om het project af te ronden.
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns
Koning van Engeland Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
La Cubanita Indusigns
De Munt Leusden Indusigns
Brouwersdam Indusigns
Brasserie 10 Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns

Laat je inspireren door ons werk

Eerste kennismaking

Heb je ons werk voorbij zien komen op social media of misschien wel in het echt? Sluiten onze projecten aan bij wat jij zoekt voor jouw zaak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze projectmanager Chiel zal vervolgens een bel/video afspraak met je inplannen, om een goed beeld te krijgen van alle wensen en eisen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in Zwolle voor de eerste kennismaking. Op basis van dit eerste contact zal Chiel een ruw schetsontwerp op papier zetten, met daarbij een grove richtprijs. Ben je enthousiast over dit eerste ontwerp en de bijbehorende kosten? Dan kunnen we door naar de volgende stap!

Maatwerk Indusigns Mike
Gijs Bodt Indusigns

Van ontwerp tot realisatie

Locatiebezoek en uitgewerkt ontwerp + offerte

Voldeed ons eerste schetsontwerp en onze richtprijs aan jouw wensen en eisen? Dan kunnen we verder met de tweede stap. Let op: aan deze stap zijn kosten verbonden, want we gaan nu veel tijd stoppen in een volledig uitgewerkt plan voor al het gewenste maatwerk voor jouw zaak. Eerst komen we bij je langs op locatie om de situatie te komen bekijken en om de ruimtes in te meten. Zodoende hebben we een perfect beeld van jouw zaak en hebben we voldoende informatie om tot een volledig uitgewerkt ontwerp te komen. Hieraan koppelen we tevens een offerte, zodat je precies weet wat de totale kosten zullen zijn. Uiteraard heb je de mogelijkheid om het door ons gemaakte ontwerp te reviseren. Wij zullen dan jouw aanpassingen doorvoeren, zodat het ontwerp volledig aansluit bij jouw wensen en eisen. De totale kosten voor het locatiebezoek, de inmeting, het uitgewerkte ontwerp, de revisie en de passende offerte bedragen €1.500 ex btw. Komen we uiteindelijk niet tot een akkoord? Dan brengen we enkel bovenstaande kosten in rekening.

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Chiel Bodt

Ontwerp / Productie

Mike de Leau

Projectmanager

Cille van den Brink

Productmanager

Job van den Esker

Stagiair / Creator

Sem te Wierik

Stagiair / Designer

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats

Mogen we voor je aan de slag?

Wij doen uiteraard ons uiterste best om een zo goed en passend mogelijk ontwerp voor jouw zaak neer te zetten, in combinatie met een aantrekkelijk prijs voor het gehele project. Ben je enthousiast en denk je; Dit wil ik! Dan gaan we graag voor jou aan de slag en zullen we overgaan tot het uitwerken van het project, zodat onze makers kunnen beginnen in de werkplaats. Dit realisatietraject kost ons ongeveer 10 tot 12 weken. Gaat het qua omvang om een klein project (los glazenrek, losse roomdivider etc.)? Dan kan het project, in overleg, eventueel sneller worden gerealiseerd. Zodra het project klaar is voor installatie, komen we wederom op locatie om alles te installeren. Vervolgens is jouw zaak binnen een paar dagen klaar om (weer) open te gaan!

Aquariumkast Maatwerk Indusigns
Team Indusigns
Bamboo Balklamp Indusigns
Gijs Bodt Indusigns
Team Indusigns
Team Indusigns

Op weg naar de installatie

“Vaak krijgen we de vraag wat we nu eigenlijk allemaal doen op het gebied van projectinrichting. Indusigns verzorgt vooral de ‘hardware’ in het interieur, zoals de bar, wandkast, roomdivider, stamtafel etc. Installatietechnisch werk van gas, water licht doen we bijvoorbeeld niet. Ook geven we geen advies over kleurtjes op de muur en maken we geen passend lichtplan.”

Chiel Bodt – Indusigns

Wat doen wij wel?

  1. Wij denken met je mee over al het interieur dat op maat gemaakt moet worden. Denk hierbij aan de unieke bar, glazenrekken, stalen roomdividers, wandkasten, stamtafels, zitgelegenheden etc.
  2. In het ontwerp van het door ons op maat gemaakt interieur, houden we rekening met alle te plaatsen apparatuur (zoals koelingen, tapinstallaties etc.) en andere belangrijke zaken (zoals lekbladen, elektra etc.)
  3. Wij installeren ons werk volledig casco. Het op maat gemaakte interieur dient vervolgens zelf naar wens ingericht te worden.

Wat doen wij niet?

  1. Wij maken geen volledige interieurplannen qua styling, kleurtjes op de muur, routing, lichtplannen etc. Hiervoor dient een andere partij benaderd te worden. Eventueel kunnen wij je hiervoor wel aan partijen koppelen, waarmee wij in het verleden goed hebben samengewerkt.
  2. Wij regelen zelf geen apparatuur en geven ook geen advies over de aan te schaffen apparatuur. Hiervoor dient een andere partij benaderd te worden. Ook het plaatsen van de apparatuur verzorgen wij niet.
  3. Wij sluiten zelf geen gas, water en licht aan. Hiervoor dient een installatiebedrijf benaderd te worden.

Indusigns verzorgt het maatwerk voor jouw interieur

We zijn benieuwd naar al jouw wensen en ideeën. Samen komen we zeker tot een mooi resultaat. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet gaan we binnenkort voor jou aan de slag!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.