Waar ben je naar op zoek?

Categorieën
Ruimte

Maatwerk voor jouw zaak

Ben je op zoek naar maatwerk voor het interieur van jouw horecazaak, kantoor of winkel? De ervaren ontwerpers en makers van Indusigns denken graag met je mee. Wij maken jou weer verliefd op jouw zaak!

Indusigns maakt jouw interieur nóg een stukje mooier!

Kan het interieur van jouw zaak wel een boost gebruiken en ben je op zoek naar maatwerk? De ervaren ontwerpers en makers van Indusigns denken graag vrijblijvend met je mee. Laat je inspireren door ons uitgebreide portfolio met afgeronde opdrachten voor horeca, kantoor en retail. Nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Dat leggen wij je stap voor stap uit op deze pagina. We zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Samen komen we zeker tot een mooi resultaat.

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

In 4 stappen richting een nieuw interieur voor jouw zaak!

  1. Neem vrijblijvend contact op met onze projectmanager Chiel. Hij plant een eerste kennismaking met je in. Dat kan telefonisch, via videobellen of door middel van een bezoek aan onze locatie in Zwolle.
  2. Op basis van de eerste kennismaking, maakt Chiel vrijblijvend een conceptontwerp met daaraan gekoppeld een grove richtprijs. Sluit dit aan bij jouw wensen, eisen en budget? Dan kunnen we door naar de volgende stap.
  3. Sluit het conceptontwerp en de grove richtprijs aan bij jouw wensen en eisen? Dan komen we bij jou langs op locatie voor de inmeting. Vervolgens werken we het ontwerp verder uit richting een definitief plan en uiteraard is er dan nog ruimte voor een revisieronde. Uiteindelijk wordt er een passende offerte opgesteld, zodat je precies weet wat de totaalkosten zullen worden. Aan de inmeting, het definitieve ontwerp en de daarbij horende offerte is een prijs gekoppeld van €1.500 ex btw.
  4. Is alles akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag vanuit onze werkplaats in Zwolle! Wanneer alles gereed is komen we met ons installatieteam op locatie om het project af te ronden.
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns
Koning van Engeland Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
La Cubanita Indusigns
De Munt Leusden Indusigns
Brouwersdam Indusigns
Brasserie 10 Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns

Laat je inspireren door ons werk

Eerste kennismaking

Heb je ons werk voorbij zien komen en sluiten onze projecten aan bij wat jij zoekt voor jouw zaak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze projectmanager Chiel zal vervolgens een bel/video afspraak met je inplannen, om een goed beeld te krijgen van alle wensen en eisen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in Zwolle voor de eerste kennismaking. Op basis van dit eerste contact zal Chiel een ruw schetsontwerp op papier zetten, met daarbij een grove richtprijs. Ben je enthousiast over dit eerste ontwerp en de bijbehorende kosten? Dan kunnen we door naar de volgende stap!

Maatwerk Indusigns Mike
Gijs Bodt Indusigns

Van ontwerp tot realisatie

Locatiebezoek en uitgewerkt ontwerp + offerte

Voldeed ons eerste schetsontwerp en onze richtprijs aan jouw wensen en eisen? Dan kunnen we verder met de tweede stap. Aan deze stap zijn kosten verbonden, want we gaan nu veel tijd stoppen in een volledig uitgewerkt plan voor jouw zaak. Eerst komen we bij je langs op locatie om de situatie te komen bekijken en om de ruimtes in te meten. Zodoende hebben we een perfect beeld van jouw zaak en hebben we voldoende informatie om tot een volledig uitgewerkt ontwerp te komen. Hieraan koppelen we tevens een offerte, zodat je precies weet wat de totale kosten zullen zijn. Uiteraard heb je de mogelijkheid om het door ons gemaakte ontwerp te reviseren. Wij zullen dan jouw aanpassingen doorvoeren, zodat het ontwerp volledig aansluit. De totale kosten voor het locatiebezoek, de inmeting, het uitgewerkte ontwerp, de revisie en de passende offerte bedragen €1.500 ex btw.

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Chiel Bodt

Ontwerp / Productie

Mike de Leau

Projectmanager

Cille van den Brink

Productmanager

Uzzia Kamp

Ontwerper / Maker

Amarins Flapper

Stagiaire werkplaats

Coen Rakké

Stagiair productontwikkeling

Rick Schröder

Ontwerper / Tekenaar

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats

Mogen we voor je aan de slag?

Wij doen uiteraard ons uiterste best om een zo goed en passend mogelijk ontwerp voor jouw zaak neer te zetten, in combinatie met een aantrekkelijk prijs voor het gehele project. Ben je enthousiast en denk je; Dit wil ik! Dan gaan we graag voor jou aan de slag en zullen we overgaan tot het uitwerken van het project, zodat onze makers kunnen beginnen in de werkplaats. Dit realisatietraject kost ons ongeveer 8 tot 12 weken. Daarna is het project klaar voor installatie en komen we wederom op locatie om alles te installeren. Vervolgens is jouw zaak binnen een paar dagen klaar om (weer) open te gaan!

Aquariumkast Maatwerk Indusigns
Team Indusigns
Bamboo Balklamp Indusigns
Gijs Bodt Indusigns
Team Indusigns
Team Indusigns

Op weg naar de installatie

Maatwerk voor jouw interieur

We zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Samen komen we zeker tot een mooi resultaat. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.