Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Zit het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactknop.

In 2013 werd Indusigns opgestart door de broers Gijs Bodt en Chiel Bodt. In de afgelopen 10 jaar hebben zij het bedrijf laten groeien tot een bekende speler in de wereld van het interieur. Wil je meer weten over Indusigns, lees dan ons verhaal!

Via onze pagina ‘vacatures’ blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures. Is er geen openstaande vacature, maar wil je toch graag alvast kenbaar maken dat je graag bij ons komt werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@indusigns.nl. We nemen je dan op in ons bestand.

Jazeker, neem daarvoor contact met ons op via info@indusigns.nl of geef ons een belletje. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 16:00. Altijd welkom!

Op het moment van schrijven (maart 2023) werken er ongeveer 10 mensen bij Indusigns, waarvan 2 stagiaires. Ons team bestaat uit ontwerpers, makers en marketeers.

Wij zijn gespecialiseerd in staal. Maar ook met hout kunnen we goed uit de voeten. Verder zijn we ervaren op het gebied van maatwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Check onze projecten voor meer inspiratie.

We zijn actief op veel verschillende sociale platformen, zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, Twitter en LinkedIn. Daar proberen wij regelmatig updates te geven over ons werk. We zouden het tof vinden als je ons gaat volgen in onze dagelijkse bezigheden!

Dat verschilt per product. Op de verschillende productpagina’s wordt vermeld welke levertijd er geldt voor het product. Wij streven ernaar om al onze maatwerk producten binnen uiterlijk 8 weken te leveren. Accessoires, zoals de spiegels en magneetborden, worden binnen 5 werkdagen geleverd.

Ook dat verschilt per product. Op de verschillende productpagina’s wordt onder het kopje informatie vermeld hoelang de garantietermijn is.

De meeste producten worden via PostNL verstuurd, waarbij je een track en trace code ontvangt zodat je de zending kunt volgen. In sommige gevallen (vooral bij grotere producten) schakelen we een speciale vervoerder in zoals Brenger of een ander vervoersbedrijf. In dat geval berichten we jou hier uiteraard over.

Jazeker. Als je het product netjes in de originele verpakking retourneert, dan zullen wij het aankoopbedrag naar je retourneren. Maatwerk producten kunnen niet retour worden gestuurd.

Als je naar de verschillende productpagina’s gaat, dan zie je bovenaan een knop met product informatie. Als je hierop klikt verschijnt er een pop-up scherm met alle info die je zoekt.

Aan de Paxtonstraat 3F in Zwolle. We zijn op werkdagen geopend van 8:30 tot 16:00. Wil je langskomen om een product te komen bekijken of om ons te spreken over een eventuele opdracht? Neem dan eerst even contact met ons op.

Check onze reviews op Google, Facebook en Bol en je zult zien dat onze producten breed worden gewaardeerd door onze klanten. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Is er iets mis met het product, dan lossen we dit graag zo goed en snel mogelijk voor je op!

Het merendeel van onze producten wordt naast het ontwerpen, tevens door ons gemaakt. We hebben een werkplaats waar iedere dag wordt gewerkt aan veel verschillende opdrachten. Bepaalde onderdelen van ons werk besteden we uit aan partijen, waarmee we een goede samenwerking hebben.

Jazeker! Blijf daarom onze webshop en socials in de gaten houden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief (onderaan de website). Zo blijf je altijd up-to-date. Onze productmanagers zijn dagelijks bezig met het uitdenken van nieuwe designs voor thuis!

We zijn bezig met het zoeken naar geschikte winkels voor onze producten. Op dit moment liggen we nog niet in winkels. Mocht je een tip hebben, laat het ons dan gerust weten!

Op Bol.com worden een groot deel van onze producten aangeboden. Heb je dus bijvoorbeeld een waardebon van Bol, dan is het mogelijk om je aankoop daar te doen. De producten op Bol worden ongeveer €10,00 duurder aangeboden, omdat Bol eist dat de retourkosten bij de prijs inzitten. Retourneer je dus een product via Bol, dan betalen wij de retourkosten. Doe je dit via onze eigen website, dan zijn de retourkosten voor jezelf.

 

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis op maat gemaakt interieur gebruiken? Dan raden we je aan om even te mailen of bellen met onze hoofdontwerper Chiel. Mailen kan via info@indusigns.nl en bellen via 0651167520. Geef even aan wat je graag gedaan wilt hebben en wanneer het klaar moet zijn. Het is altijd goed om wat foto’s mee te sturen van de bestaande situatie. Zodra Chiel jouw mail / belletje heeft ontvangen, zal hij het project verder oppakken samen met jou.

P.s.

Check ook onze ‘Hoe gaan wij te werk’-pagina!

Zodra Chiel het project samen met jou besproken heeft, zal hij beginnen met het ontwerp en daar een offerte aan koppelen. Ben je akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan zal het project worden uitgewerkt door onze projectmanagers. Vervolgens wordt het project geproduceerd in onze werkplaats in Zwolle en zal het eventueel worden geleverd en geïnstalleerd door ons installatieteam.

Dat is erg afhankelijk van de ontwerp- en offertefase. Komen we snel tot een akkoord? Dan moet je rekenen op ongeveer 8 tot 10 weken vanaf het moment van akkoord. Uiteraard zijn er in speciale gevallen uitzonderingen mogelijk. Dit in overleg met elkaar.

Wij leveren projecten in allerlei prijsklassen. Je kunt het zo gek maken als dat je zelf wil. Wij voeren over het algemeen projecten uit tussen de €5.000 en €100.000. Wil je weten wat jouw project ongeveer gaat kosten? Neem dan contact op met onze hoofdontwerper Chiel via info@indusigns.nl of 0651167520.

In principe in heel Nederland, maar ook daarbuiten zoals in België of Duitsland (afhankelijk van de opdracht). We komen graag met je in contact voor een eerste (online) kennismaking.

Check onze reviews op Google en Facebook en je zult zien dat onze afgeronde projecten breed worden gewaardeerd door onze opdrachtgevers.

De ontwerpers en makers van Indusigns maken de echte blikvangers van jouw zaak. We zijn niet van de kleurtjes op de muur, het realiseren van al het leidingwerk of het maken van een lichtplan. Wij maken de eyecatchers waarmee jouw zaak zich onderscheid van de rest!

Ga dan naar onze projectpagina, waar je een uitgebreid portfolio vindt van onze afgeronde projecten voor horeca, kantoor, winkel of thuis.

Vragen of extra informatie?

Chiel en Gijs (oprichters van Indusigns) voorzien jou graag van alle informatie die je zoekt. Je kunt ze op verschillende manier bereiken, zoals via de mail, telefonisch of via de chat rechtsonder. Ze streven ernaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ze kijken uit naar jouw bericht!

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Gijs Bodt

Marketing / Sales