Waar ben je naar op zoek?

Categorieën
Ruimte

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten of projecten? Op deze pagina vind je antwoord op onze veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Dit zijn onze veelgestelde vragen

Zit het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactknop.

Vragen over onze producten

Dat verschilt per product. Op de verschillende productpagina’s wordt vermeld welke levertijd er geldt voor het product. Wij streven ernaar om al onze producten sowieso binnen 6 weken te leveren. Accessoires zoals de spiegel en de magneetborden worden binnen 2 a 3 werkdagen geleverd.

Ook dat verschilt per product. Op de verschillende productpagina’s wordt onder het kopje informatie vermeld hoelang de garantietermijn is.

De meeste producten worden via PostNL verstuurd, waarbij je een track en trace code ontvangt zodat je de zending kunt volgen. In sommige gevallen (vooral bij grotere producten) schakelen we een speciale vervoerder in zoals Brenger of een ander vervoersbedrijf. In dat geval berichten we jou hier uiteraard over.

Jazeker. Als je het product netjes in de originele verpakking retourneert, ongebruikt en zonder schade, dan zullen wij het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) naar je retourneren. Maatwerk producten kunnen niet retour worden gestuurd.

Als je naar de verschillende productpagina’s gaat, dan zie je bovenaan een knop met product informatie. Als je hierop klikt verschijnt er een pop-up scherm met alle info die je zoekt.

Vragen over onze projecten

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis op maat gemaakt interieur gebruiken? Dan raden we je aan om even te mailen of bellen met onze hoofdontwerper Chiel. Mailen kan via info@indusigns.nl en bellen via 0651167520. Geef even aan wat je graag gedaan wilt hebben en wanneer het klaar moet zijn. Het is altijd goed om wat foto’s mee te sturen van de bestaande situatie. Zodra Chiel jouw mail / belletje heeft ontvangen, zal hij het project verder oppakken samen met jou.

Zodra Chiel het project samen met jou besproken heeft, zal hij beginnen met het ontwerp en daar een offerte aan koppelen. Ben je akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan zal het project worden uitgewerkt door onze projectmanagers. Vervolgens wordt het project geproduceerd in onze werkplaats in Zwolle en zal het eventueel worden geleverd en geïnstalleerd door ons installatieteam.

Dat is erg afhankelijk van de ontwerp- en offertefase. Komen we snel tot een akkoord? Dan moet je rekenen op ongeveer 8 tot 10 weken vanaf het moment van akkoord. Uiteraard zijn er in speciale gevallen uitzonderingen mogelijk. Dit in overleg met elkaar.

Wij leveren projecten in allerlei prijsklassen. Je kunt het zo gek maken als dat je zelf wil. Wij voeren over het algemeen projecten uit tussen de €5.000 en €100.000. Wil je weten wat jouw project ongeveer gaat kosten? Neem dan contact op met onze hoofdontwerper Chiel via info@indusigns.nl of 0651167520.

Vragen of extra informatie?

Chiel en Gijs (oprichters van Indusigns) voorzien jou graag van alle informatie die je zoekt. Je kunt ze op verschillende manier bereiken, zoals via de mail, telefonisch of via de chat rechtsonder. Ze streven ernaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ze kijken uit naar jouw bericht!

Chiel Bodt

Ontwerp / Productie

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Chiel Bodt

Ontwerp / Productie

Gijs Bodt

Marketing / Sales
Open chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?