Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Hairpin tafelframe van Indusigns

Dit unieke ontwerp maakt iedere tafel mooier.

Uniek design van Nederlandse bodem

Het unieke hairpin tafelframe wordt met de hand gemaakt van stafstaal. Het maakt ieder interieur een stukje mooier! Een in het oog springend ontwerp van Nederlandse bodem. Elegant, minimalistisch en modern. Een echte blikvanger voor thuis! Leverbaar in verschillende varianten en eventueel met karaktervol eikenhouten tafelblad.

Hairpin Tafelframe Rupin Indusigns
Hairpin Tafelframe Rupin Indusigns
Hairpin Tafelframe Indusigns
Hairpin Tafelframe Indusigns

Dit unieke tafelframe maakt ieder interieur een stukje mooier!

Chiel Bodt – Indusigns

Een eettafel zoals nergens anders

Ons hairpin tafelframe is onder andere geschikt voor rechthoekige, ovale en ronde tafelbladen met verschillende afmetingen. Het tafelonderstel kan onder diverse soorten tafels worden toegepast, zoals de eettafel, de vergadertafel of het bureau. Daarnaast kan het hairpin tafelframe worden toegepast in verschillende interieurstijlen zoals het moderne, industriële en klassieke interieur.

Hairpin Tafelframe Indusigns
Hairpin Tafelframe Indusigns
Hairpin Tafelframe Rupin Indusigns

De eettafel is een belangrijk onderdeel van ons sociale leven

Gezellige en uitgebreide diners met familie, goede gesprekken met vrienden aan tafel. De eettafel is de plek waar mensen samenkomen aan het einde van de dag. Een plek waar men geniet van heerlijke gerechten, waar de dag wordt besproken en waar lief en leed wordt gedeeld. De eettafel is een essentieel onderdeel van het sociale leven en daarom hebben wij er zoveel aandacht aan besteed!

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. We zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar kunnen ook met andere materialen uitstekend uit de voeten.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Aquariumkast Maatwerk Indusigns
Hairpin Tafelframe Indusigns

Een absolute blikvanger

Hairpin tafelframe Original

Ontdek meer

Design van Nederlandse bodem

Hairpin tafelframe Rupin

Ontdek meer

Een absolute blikvanger

Hairpin tafelframe Original

Ontdek meer

Design van Nederlandse bodem

Hairpin tafelframe Rupin

Ontdek meer