Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Stalen wandplank Shelfy

Heb jij nog een plekje vrij aan de muur?

De ideale aankleding van jouw muur!

Ontdek onze stalen wandplank Shelfy en haal een esthetische blikvanger in huis voor jouw interieur. Een sieraad voor aan de muur, die je helemaal naar wens kunt aankleden. Stijlvol, praktisch en ook nog eens van decoratieve waarde. Dit unieke en elegante design maakt iedere ruimte een stukje mooier en geeft het interieur extra sfeer en een chique ’touch’. Heb jij nog een plekje vrij aan de wand?

Wandplank Shelfy Indusigns
Wandplank Shelfy Indusigns
Stalen Wandplank Shelfy Indusigns
Stalen Wandplank Shelfy Indusigns
Stalen Wandplank Shelfy Indusigns

Een sieraad voor aan de muur.

Chiel Bodt – Indusigns

Een echte blikvanger voor aan de wand

Geef jouw interieur extra sfeer door onze wandplank Shelfy te voorzien van jouw gewenste decoratie. Jouw mooiste boeken, de meest dierbare foto’s, geurstokjes of kaarsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer twee planken om een speels effect te creëren aan de muur. Wandplank Shelfy is toe te passen in veel verschillende ruimtes, zoals de hal, de woonkamer, de keuken en het toilet. Stijlvol, modern en tijdloos. Een uniek stukje design van Nederlandse bodem en helemaal passend in de rest van het assortiment van Indusigns. Zo past de wandplank bijvoorbeeld perfect bij onze kapstok Jack en spiegel Mira. Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Wandplank Shelfy Indusigns
Wandplank Shelfy Indusigns
Stalen wandplank Shelfy Indusigns
Stalen wandplank Shelfy Indusigns

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. We zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar kunnen ook met andere materialen uitstekend uit de voeten.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Dé aankleding van jouw muur

Stalen wandplank Shelfy

Ontdek meer

Dé aankleding van jouw muur

Stalen wandplank Shelfy

Ontdek meer