Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Hairpin Tafelframe Indusigns

Dit unieke hairpin tafelframe maakt ieder interieur een stukje mooier

Op maat en met de hand gemaakt van draadstaal, een prachtig voorbeeld van ‘Dutch design’

Indusigns ontwerpt en maakt in het oog springend interieur. Zo ontwierpen de ervaren designers onder meer het hairpin tafelframe, dat inmiddels bekend is in binnen- en buitenland. Het stalen onderstel maakt ieder interieur een stukje mooier. Het ontwerp is elegant met een industrieel tintje. Tijdloos, origineel en een absolute eyecatcher in huis. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over het tafelframe.

  • De ervaren designers van Indusigns hebben het hairpin tafelframe ontworpen
  • Het onderstel is geschikt voor verschillende lengtes van tafelbladen en leverbaar in een symmetrische en a-symmetrische variant
  • Een poedercoating in de gewenste kleur is geen enkel probleem. Standaard leveren we het frame in een blanke olie
  • Het stalen onderstel is ijzersterk door alle driehoeksverbindingen

Ontdek ons hairpin tafelframe

Tafelframe Rupin

Ontdekken

Ontdek ons hairpin tafelframe

Tafelframe Square

Ontdekken

Ontdek ons hairpin tafelframe

Tafelframe Rupin

Ontdekken

Ontdek ons hairpin tafelframe

Tafelframe Square

Ontdekken

Leverbaar in verschillende afmetingen en varianten

Uiteraard willen we graag dat ieder tafelblad geschikt is voor ons hairpin tafelframe. Daarom hebben we het onderstel zo ontworpen, dat deze kan worden toegepast onder veel verschillende lengtes van tafelbladen. In onze uitgebreide offerte vindt u precies voor welke afmetingen van het frame u moet kiezen. Daarnaast leveren we het onderstel in twee verschillende varianten, namelijk de symmetrisch en a-symmetrische variant.

Poedercoating in uw gewenste kleur

Om het hairpin onderstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur, bieden we u de kans om het hairpin frame te laten voorzien van een poedercoating in uw gewenste kleur. Kies je voor een hoogglans of matte afwerking? Het kan allemaal! Standaard leveren we het tafelframe met een blanke olie, waardoor het frame een wat industriële look krijgt.

IJzersterk

Hoewel het elegante ontwerp soms wat fragiel oogt, is het een ijzersterk geheel. De driehoeksverbinding zorgen voor een hoge draagkracht. Zo kan het frame tafelbladen dragen tot wel 150 kilogram. Bent u naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geraakt naar ons hairpin tafelframe? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Mocht u nog met vragen zitten? Neem dan gerust contact met ons op!

Heb je nog vragen over ons hairpin tafelframe?

Neem dan gerust contact op met onze ervaren ontwerper Chiel. Jaren geleden heeft hij het hairpin tafelframe tot leven gewekt en tot de dag van vandaag is het zijn ‘kindje’. Hij weet er alles over en kijkt uit naar jouw bericht!