Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Wandkapstok Jack Indusigns

Design uit Nederland. Maak kennis met Indusigns!

Uniek interieurdesign uit Nederland

Steeds meer mensen in Nederland hebben een passie voor interieur en zijn continue op zoek naar unieke blikvangers voor thuis. Dutch design interieur is steeds populairder aan het worden. Nederlandse ontwerpers staan bekend om hun stijlvolle, kwalitatieve en innovatieve designs. Een bekende speler in de wereld van Dutch design interieur is Indusigns. Een jong en fris merk, dat zich voornamelijk richt op moderne en industriële items voor thuis. Denk aan spiegels, magneetborden, kapstokken en wandplanken. Stuk voor stuk unieke eyecatchers, die ieder interieur een stukje mooier maken.

Alle ontwerpen van Indusigns worden ontworpen én gemaakt in Nederland. Het in het oog springende assortiment van Indusigns is erg herkenbaar en vernieuwend. Iedere keer weer weten de designers trendy designs de wereld van het ‘Dutch Design’ in te slingeren. Wil je jouw interieur voorzien van Nederlands interieur? Ontdek dan alle designs van Indusigns!

Wandkapstok Racky Indusigns
Passpiegel Looka Indusigns
Magneetbord Wally Indusigns
Wandplank Shelfy Indusigns 2
Wandspiegel Mira Indusigns

Dutch design van Nederlandse bodem

Ontdek het assortiment
  1. Dutch design interieur staat bekend om de stijlvolle, innovatieve en kwalitatieve designs. Stuk voor stuk unieke blikvangers, die ieder interieur een stukje mooier maken.
  2. Nederlandse interieurontwerpers staan hoog aangeschreven in de wereld van het interieurdesign. Een bekend Nederlands merk is Indusigns. Al jarenlang lanceren zij in het oog springende designs voor thuis.
  3. Ontdek het gehele assortiment van Indusigns. Geschikt voor bijna iedere ruimte in huis. De moderne, innovatieve en industriële producten van Indusigns vind je nergens anders terug.

Indusigns; een snelgroeiend Nederlands designmerk

Soms heb je van die designs, die blijven hangen in je hoofd. Indusigns heeft er meerdere in haar assortiment. Neem bijvoorbeeld de alom bekende wandspiegels van staal. Het assortiment bevat een ronde wandspiegel met plankjes, die louter positieve reacties opwekt bij designlovers. Daarnaast is er ook een passpiegel ontworpen, geheel in lijn met de al bestaande wandspiegel. Het zijn kenmerkende ontwerpen voor de productlijn van Indusigns.

Maar er is nog veel meer! We nodigen je van harte uit om het assortiment eens grondig door te spitten. We weten zeker dat er ook voor jou iets tussen zit, waarvan je denkt: WOW! Van magneetbord tot kapstok en van wandplank tot haardhoutrek.

 

Schoenenrek Hover Indusigns
Bijzettafel Tabo Indusigns
Haardhoutrek Fyre Indusigns
Wandkapstok Jack Indusigns
Indusigns Interieurdesign

Modern, trendy en tijdloos

Kom meer te weten

Indusigns; een Dutch Design merk dat staat!

Lees je de reviews van Indusigns, dan zul je merken dat het een erg populair merk is. In vrijwel alle beoordelingen komt naar voren dat de designs worden gewaardeerd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. En dat zijn ook juist de aspecten waar Indusigns de nadruk op heeft gelegd. Dat is goed gelukt, zo blijkt!

Inmiddels is Indusigns een naam, die bijna iedere interieurliefhebber wel eens voorbij heeft zien komen. Op de socials zijn ze erg actief en bijna niet te missen! Ook de komende jaren zullen er weer de nodige designs worden gelanceerd, dus we raden je aan om het assortiment te blijven checken de komende tijd!

 

 

 

“Indusigns is een bekend Nederlands merk op het gebied van Dutch Design en daar hebben we hard voor gewerkt! Kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek staan hoog in het vaandel!”

Chiel Bodt – Designer bij Indusigns

Designer

Dutch Design

Chiel Bodt

Chiel Bodt is een bekende naam in de wereld van Dutch Design. Al jarenlang leidt hij de designafdeling van Indusigns en is hij verantwoordelijk voor het lanceren van unieke blikvangers voor thuis.

Kom meer te weten

Ontdek het verhaal achter Indusigns

In 2013 besluiten de broers Chiel (1987) en Gijs (1985) hun krachten te bundelen en samen iets te starten. Chiel is een creatieve duizendpoot en Gijs heeft affiniteit met marketing. Ze besluiten dat Chiel gaat ontwerpen en maken en Gijs het in de markt gaat zetten. Benieuwd naar het hele verhaal?

Gijs Bodt Indusigns 4

Ontdek het verhaal achter Indusigns

In 2013 besluiten de broers Chiel (1987) en Gijs (1985) hun krachten te bundelen en samen iets te starten. Chiel is een creatieve duizendpoot en Gijs heeft affiniteit met marketing. Ze besluiten dat Chiel gaat ontwerpen en maken en Gijs het in de markt gaat zetten. Benieuwd naar het hele verhaal?

Gijs Bodt Indusigns 4