Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Balklamp Steel Indusigns

Een nieuwe hanglamp boven de eettafel

Is jouw eettafel ook toe aan een nieuwe hanglamp?

De hanglamp boven de eettafel is een belangrijk item in het interieur. De lamp neemt een prominente plek in in het interieur en je kijkt er dagelijks tegen aan. Wat je niet wil, is een lamp aanschaffen waar je snel op uitgekeken bent. Je wil ook geen lamp die het zicht naar buiten ontneemt en dus gewoon veel te groot is. Daarnaast wil je een lamp die voldoende en mooi licht afgeeft. Tijdens een gezellig diner wil je graag een warme sfeer en een te felle lamp is dan echt een spelbreker. Wij hebben rekening gehouden met dit alles en hebben de balklamp Woodlight met LED-verlichting ontworpen. Een blikvanger voor ieder interieur!

  • De hanglamp boven de eettafel is een belangrijk item in het interieur.
  • Onze balklamp Woodlight wordt gemaakt van duurzaam bamboe.
  • De LED-lijn in onze hanglamp gaat vele jaren mee en geeft prachtig licht af.
Balklamp Steel Indusigns
Bamboo Balklamp Indusigns
Waarom kies je voor de Woodlight balklamp van Indusigns?

Onze balklamp Woodlight kenmerkt zich door haar unieke uiterlijk; een prachtige balk van bamboehout, met stalen beugels naar keuze en een uitmuntende LED-lijn, die warm licht afgeeft en dimbaar is. We hebben gekozen voor het duurzame bamboe, omdat bamboebossen razendsnel weer aangroeien. De stalen beugels geven de lamp een industrieel en modern karakter en de LED-lijn voorziet uw interieur van het gewenste licht. Middels een dimmer op de muur kan het licht worden gedimd. Het is een mooi stukje ‘Dutch Design’, die niet snel zal vervelen en uw interieur zeker een stukje mooier zal maken.

Deze lamp vind je nergens anders in de winkel

Lampen heb je in vele soorten en maten en veel modellen lijken nogal op elkaar. Onze balklamp Woodlight is echter geheel uniek in zijn soort en door ons ontworpen én gemaakt in onze werkplaats in Zwolle. Met veel liefde en passie wordt de lamp afgemonteerd, zodat hij jarenlang boven jouw eettafel kan schitteren. De LED-lijn gaat vele jaren mee, dus met de aanschaf van onze Woodlight ben je voorlopig voorzien van een prachtige designlamp met dito licht. Een aanrader voor iedereen!

Bamboo Balklamp met LED-lijn

Ontdekken

Steel Balklamp met LED-lijn

Ontdekken

Bamboo Balklamp met LED-lijn

Ontdekken

Steel Balklamp met LED-lijn

Ontdekken