Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Kapstok Jack Indusigns

Hoe hoog hang je een kapstok op?

Kapstok ophangen aan de muur. Hoe hoog hang je hem op?

Goede vraag! Een kapstok aan de muur hang je gemiddeld zo’n 175 centimeter boven de grond. Je zou hem natuurlijk ook wat hoger of lager kunnen ophangen, maar als je hem hoger hangt loop je het risico dat niet iedereen er goed bij kan en als je hem lager hangt, loop je het risico dat je je hoofd eraan stoot. En dat wil je niet uiteraard! Als je dus rond die 175 centimeter gaat zitten, dan zit je altijd safe. Deze hoogte zorgt er tevens voor dat jouw jassen mooi boven de grond blijven hangen en vaak is een schoenenrek of bankje ook nog goed mogelijk, bij deze hoogte. Wist je trouwens dat Indusigns stoere kapstokken van staal maakt? Ideaal als je ruimte beperkt is! Laat ons weten hoe breed jouw kapstok maximaal mag zijn en wij kunnen je adviseren over de meest geschikte kapstok van staal.

  • Kapstokken aan de muur worden gemiddeld genomen op 175 centimeter boven de grond opgehangen.
  • Een kapstok aan de muur hangen is niet heel moeilijk. Bepaal de hoogte, teken af, boor gaten en schroef de kapstok vast.
  • Is de ruimte in je huis beperkt? Dan is een maatwerk kapstok ideaal. Wij maken hem voor jou! Neem contact met ons op.
Kapstok Indusigns
Kapstok Indusigns
Kapstok Indusigns
Schoenenrek Shoeby Indusigns

Visitekaartje van jouw interieur

De hal verdient extra aandacht

Bekijk onze kapstok

Dat is per kapstok uiteraard verschillend, maar dat er geboord moet worden staat wel vast! Onze kapstok van staal is voorzien van voorgeboorde gaten, die je kunt aftekenen op de muur. Zodoende weet je waar je de gaten in de muur moet boren. Vervolgens plaats je geschikte pluggen in de gaten en plaats je de kapstok voor de gaten. Schroef vervolgens de kapstok vast aan de wand! Hoppa! Een kind kan de was doen. Een mooie kapstok zorgt vaak voor de finishing touch van jouw hal. En dat is toch dé binnenkomer van jouw huis. Je eerste visitekaartje zeg maar. Indusigns levert verschillende modellen en we weten zeker dat er één tussen zit voor jou! Check ze op onze website!

Uit ervaring weten we dat de ruimte in de hal vaak beperkt is. De één heeft een smalle nis en de ander heeft bijvoorbeeld een ondiepe ruimte. In zulke gevallen is maatwerk ideaal. Je betaalt er wellicht iets meer voor dan in de winkel, maar je hebt wel een stoere kapstok van staal, die perfect in jouw interieur past. Hoe gaaf is dat? Onze ervaren designers en makers denken graag vrijblijvend met je mee. Twijfel je ergens over of heb je vragen over de mogelijkheden? Ons team staat iedere werkdag klaar om al jouw vragen te beantwoorden! We gaan graag voor je aan de slag. Misschien hangt er dan binnenkort wel één van onze stoere kapstokken in jouw huis. Daar krijg je zeker geen spijt van!

Kapstok Jack

Echte blikvanger voor de hal

Ontdekken

Schoenenrek Patta

Mooi plekje voor jouw schoenen

Ontdekken

Monokoker Linea

Geschikt voor de kleinere ruimtes

Ontdekken

Kapstok Jack

Echte blikvanger voor de hal

Ontdekken

Schoenenrek Patta

Mooi plekje voor jouw schoenen

Ontdekken

Monokoker Linea

Geschikt voor de kleinere ruimtes

Ontdekken

Heb je vragen? Kom met ons in contact!

Vul het onderstaande contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.