Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Design Spiegel Mira Indusigns

Unieke design spiegel voor aan de muur

Op welke hoogte hang je een spiegel aan de muur?

De ideale hoogte van een spiegel hangt af van verschillende factoren, zoals de lengte van de persoon die de spiegel in gebruik gaat nemen en de hoogte van de ruimte in het interieur, waarin de spiegel zal worden opgehangen. Over het algemeen wordt aangeraden om de spiegel op te hangen op ooghoogte van de gebruiker.

Als vuistregel kun je ervan uitgaan dat jouw ogen ongeveer in het midden van de spiegel moeten zitten qua hoogte. Voor kinderen en mensen die wat kleiner van stuk zijn dan gemiddeld, kan de spiegel uiteraard iets minder hoog worden opgehangen.

Wanneer je de spiegel boven een meubelstuk hangt, zoals een dressoir of een wandplank of wastafel, dan moet de onderkant van de spiegel ongeveer 15-20 cm boven het meubelstuk hangen.

Het is aan te raden om sowieso de positie van de spiegel eerst te testen, voordat je hem definitief ophangt aan de muur. Doe dit door iemand de spiegel tegen de muur te laten houden en vervolgens naar jezelf te kijken in de spiegel. Kun je jezelf helemaal goed zien, hang hem dan op de gewenste plek.

  • Hang het midden van een spiegel bij voorkeur ongeveer op ooghoogte. Dit zorgt ervoor dat je jezelf goed kunt bekijken.
  • Een spiegel kan verschillende functies hebben in het interieur, zoals esthetisch en praktisch. Onze spiegel heeft beide functies gecombineerd.
  • Onze design spiegel Mira is een uniek design van Nederlandse bodem.
Spiegel Mira Indusigns
Spiegel Mira Indusigns
Indusigns Mira Spiegel

Design spiegel Mira

Deze unieke blikvanger maakt ieder interieur mooier!

Bekijk product

Welke spiegel kies jij voor jouw interieur?

Men heeft een spiegel in huis omdat het een handig hulpmiddel is bij het verzorgen van jezelf en het klaarmaken voor de rest van de dag. Je kunt jezelf goed bekijken en je ziet snel of je er goed uitziet. Een spiegel helpt je bij het aanbrengen van make-up, scheren of bijvoorbeeld het stylen van je haar.

Daarnaast kan het ook een decoratief element zijn, die de ruimte gevoelsmatig groter maakt. Verder hebben interieurliefhebbers soms een spiegel als decoratief kunstobject, waarbij ze een uniek en aantrekkelijk frame kiezen dat past bij hun interieurontwerp.

Kortom, spiegels kunnen verschillende functies hebben in het dagelijks leven van mensen en kunnen zowel praktisch als esthetisch zijn voor het interieur. Wij hebben gekozen voor een combinatie van deze functies.

Een spiegel die meer is dan een spiegel alleen

Onze ervaren ontwerpers hebben uitgebreid aandacht besteed aan onze unieke design spiegel Mira. Deze blikvanger is van grote esthetische waarde voor het interieur en is daarnaast erg praktisch, omdat je extra decoratie op de plankjes kunt zetten. Daarnaast zou je bijvoorbeeld ook je zonnebril en huissleutels op de plankjes kunnen leggen, zodat je ze nooit meer kwijtraakt. De vernieuwende vormen van onze spiegel, maken hem tot een uniek ontwerp van Nederlandse bodem. Een spiegel die iedere ruimte een stukje mooier zal maken!

Unieke design spiegel Mira

Ontdekken

Unieke design spiegel Mira

Ontdekken

Design van Nederlandse bodem

Hoe gaaf is dat? Een unieke spiegel, ontworpen én gemaakt in Nederland. Een uniek stukje Dutch design dus! Wist je dat Indusigns trouwens bezig is, met het neerzetten van een hele lijn met producten, die passen in het straatje van de design spiegel Mira? Houd onze socials en website goed in de gaten de komende tijd! Mocht je meer informatie willen over deze unieke kapstok, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Heb je nog vragen aan ons?

Chiel beantwoordt graag al jouw vragen over ons of over ons werk. Hij is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 en op woensdag kun je beter mailen. Is hij niet bereikbaar? Dan kun je het bij Gijs proberen. We kijken uit naar jouw berichtje of belletje!

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.