Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Koning van Engeland Indusigns

Huisbar op maat gemaakt - van ontwerp tot realisatie

Wil jij een huisbar op maat laten maken? (Update 13-9-2023)

Een op maat gemaakte huisbar. Wie wil dat nou niet? De ervaren ontwerpers en makers denken graag vrijblijvend met je mee, van ontwerp tot realisatie bij jou thuis. Het is een vraag die we steeds vaker krijgen; Maken jullie ook bars voor particuliere klanten? Het antwoord is: Ja! Heb je een ruimte vrij in jouw interieur en houd je wel van een drankje met vrienden en/of familie? Dan kan een huisbar zeker een interessante optie zijn. Een plek waar je geniet van een hapje en een drankje en waar je bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd kijkt met je vrienden. We weten zeker dat we ook voor jou iets unieks kunnen neerzetten! Ben je nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden voor een bar thuis? Lees dan snel verder en neem contact met ons op bij interesse!

  • Indusigns ontwerpt, maakt en installeert jouw unieke huisbar op maat.
  • Denk alvast na over de gewenste afmetingen van de bar thuis en verzamel foto’s van wat je mooi vindt.
  • Hebben we je overtuigd met ons werk? Neem dan contact met ons op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns
K-Parts x Indusigns Interieurontwerp
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns

Wil jij ook jouw eigen mancave?

Neem contact met ons op

Hoe ziet jouw ideale huisbar op maat eruit?

De mogelijkheden voor een maatwerk bar in huis zijn eindeloos. Onze ervaren makers zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar ook andere materialen kunnen uiteraard worden toegepast. Het is maar net wat jij wil! Het is daarom goed dat je alvast een beetje nadenkt over jouw ideale huisbar op maat. Wat zijn de gewenste afmetingen en welke stijl trekt jou het meeste aan? Eventueel zou je eens op Pinterest kunnen kijken voor wat inspiratie. Het zou top zijn als je al wat beeldmateriaal hebt van voorbeelden die je mooi vindt! Uiteindelijk zal op basis van onze eerste kennismaking duidelijk worden, welke kant het op gaat qua ontwerp. Is het ontwerp akkoord? Dan kunnen we hier een offerte voor opstellen en bij akkoord gaan we voor je aan de slag, op weg naar jouw thuisbar op maat.

Kantoorbar Indusigns
Restaurant State by Indusigns
Koning van Engeland Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns

Zullen we binnenkort een keer vrijblijvend afspreken voor jouw op maat gemaakte huisbar?

Zoals hierboven al gemeld, zal in onze eerste kennismaking gesproken worden over jouw gewenste huisbar. Samen kijken we naar ons eerdere werk en op basis van jouw wensen en eisen, werken we naar een eerste schetsontwerp van jouw op maat gemaakte thuisbar. Hoe gaaf is dat? Een bar die volledig aansluit bij jouw interieur. Hiermee ga je zeker de show stelen bij jouw vrienden en familie! We kijken uit naar je bericht en wie weet gaan we dan binnenkort wel voor jou aan de slag! In de tussentijd raden we je aan om eens rustig rond te neuzen op onze website en social media, zodat je een goed beeld krijgt van ons werk. Hebben we je overtuigd? Dan weet je ons te vinden!

Wil je graag een keer sparren over jouw interieur?

Onze meest ervaren ontwerper Chiel denkt graag met je mee! Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunnen we bekijken, of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We kijken uit naar je berichtje!

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.