Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Kapstok Indusigns

Industriële kapstok op maat gemaakt van staal

Heb jij ook een kleine hal met beperkte ruimte en wil je deze zo optimaal mogelijk inrichten? Dan is maatwerk zeker vereist! Wij maken jouw industriële kapstok van staal op maat. Zo past hij perfect in de nis van jouw gang. Stoer, trendy en een échte blikvanger voor jouw hal! We hebben verschillende varianten, zodat je ook nog kunt spelen met de diepte van jouw beschikbare ruimte. We bieden onze industriële kapstok aan mét roede en zonder. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende opties, zoals de monokoker Linea en schoenenrek Patta. Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Inmiddels hangt dit unieke design bij veel verschillende tevreden opdrachtgevers, door heel Nederland. We weten zeker dat er één tussen zit, die geschikt is voor jouw interieur en die jouw huis nog een beetje mooier gaat maken. Ben je nieuwsgierig geraakt naar onze stalen kapstok op maat? Check dan onze website of lees snel verder!

Wist je trouwens dat kapstok Jack ideaal te combineren is met onze spiegel Mira? Deze absolute eyecatcher mag niet missen in jouw hal. Onderaan dit artikel vind je de link naar designspiegel Mira.

Kapstok Indusigns
Kapstok Indusigns
Schoenenrek Shoeby Indusigns
Monokoker Indusigns

Wil je meer weten over onze kapstok op maat?

Een blikvanger voor het interieur

Bekijk hem hier!
  • Heb je een beperkte ruimte in jouw interieur? Wij maken jouw industriële kapstok van staal op maat.
  • Wij geven jou de kans, om jouw industriële kapstok geheel naar wens uit te laten voeren qua kleur, variant en afmetingen.
  • Meer weten over onze stalen kapstok op maat? Mail ons via info@indusigns.nl en wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Zoals hierboven al gemeld, maken we jouw kapstok volledig naar wens. Dat vind je niet in de winkel! Hoe gaaf is het dat er straks een industriële kapstok in jouw hal hangt, die perfect in de ruimte past, in jouw kleur is afgewerkt en ook nog eens dient als absolute eyecatcher! Op internet kom je trouwens enorm veel inspiratie tegen op het gebied van de styling van jouw hal. Vaak zie je ook dat er mooie decoratie op kapstokken wordt geplaatst en daarom hebben wij hier ook ruimte voor gemaakt in het ontwerp. Boven de kapstok kun je een plant, doos of bijvoorbeeld rieten mand plaatsen, zodat jouw hal de uitstraling krijgt waar jij naar zocht! Uiteraard zijn er nog vele andere manieren om jouw kapstok mooi te stylen. Check bijvoorbeeld Pinterest maar eens, daar vind je oneindig veel inspiratie!

Download de bestanden van onze kapstok op maat

Installatiehandleiding Kapstok Jack + Monokoker Linea

Inmeethulp Kapstok Jack

Dat kan! We raden je dan aan om ons even een email te sturen via info@indusigns.nl. Wij zullen je dan op korte termijn voorzien van onze uitgebreide brochure, met daarin alle informatie en prijzen met betrekking tot onze industriële kapstok van staal op maat. Heb je nog andere specifieke vragen over onze kapstok en/of jouw interieur? Onze ervaren ontwerpers en makers staan altijd klaar om deze te beantwoorden. Wij weten zeker dat onze stoere kapstok supergaaf zal staan in jouw interieur en we kijken er naar uit om voor jou aan de slag te gaan!

Kom alles te weten over onze kapstok

Bekijk de mogelijkheden

Ontdekken

Combineer de kapstok met spiegel Mira

En maak het plaatje compleet!

Ontdekken

Kom alles te weten over onze kapstok

Bekijk de mogelijkheden

Ontdekken

Combineer de kapstok met spiegel Mira

En maak het plaatje compleet!

Ontdekken