Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Design spiegel van Indusigns

Meer dan een spiegel alleen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..

Tijdloze design spiegel van Nederlandse bodem. De verrassende vormen en het moderne karakter maken deze unieke spiegel tot een absolute blikvanger. Hij maakt iedere ruimte een stukje mooier en geeft het interieur extra sfeer, doordat er decoratie op de stalen plankjes geplaatst kan worden.

Indusigns Mira Spiegel
Design Spiegel Mira Indusigns
Design Spiegel Mira
Design Spiegel Mira
Design Spiegel Mira

Onze design spiegel maakt jouw interieur een stukje mooier!

Chiel Bodt – Indusigns

Een sieraad voor aan de muur

Een in het oog springende spiegel, die meer is dan een spiegel alleen. Modern, strak en tevens van decoratieve waarde. De slim ontworpen spiegel valt in de laser gesneden sleuven van het staal, die het glas daardoor dragen. De organische vormen en de toegevoegde stalen plankjes, voor het plaatsen van extra decoratie, maken het ontwerp helemaal af. Het staal wordt voorzien van een strakke mat zwarte poedercoating met structuur. De chique uitstraling van deze spiegel, tilt jouw interieur naar een hoger niveau. Heb jij nog een plekje vrij aan de muur?

Design Spiegel Mira Indusigns
Design Spiegel Indusigns
Design Spiegel Mira Indusigns
Design Spiegel Indusigns
Indusigns Mira Spiegel
Spiegel Mira Indusigns

Stijlvol, tijdloos én in het oog springend

De basis van onze spiegel wordt gemaakt van staal. De diameter van de spiegel is 50 centimeter. Ideaal voor bijvoorbeeld de hal, woonkamer, wc en badkamer. Gratis binnen 3 dagen verzonden binnen Nederland en België. Leuk als cadeau aan een ander of natuurlijk voor jezelf!

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. We zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar kunnen ook met andere materialen uitstekend uit de voeten.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Meer dan een spiegel alleen

Design spiegel Mira

Ontdek meer

Meer dan een spiegel alleen

Design spiegel Mira

Ontdek meer