Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Nozems Horeca Interieur Indusigns

Interieurontwerp en maatwerk voor horeca

Projectinrichting en conceptontwikkeling door Indusigns. Van ontwerp tot realisatie.

De ervaren ontwerpers en makers van Indusigns denken graag met je mee! Unieke en in het oog springende interieurconcepten, daar staat ons werk om bekend. Wij maken échte blikvangers voor jouw zaak. Op deze pagina laten we je talloze afgeronde projecten in de horeca zien, zodat jij je kunt laten inspireren door ons werk. Ben je overtuigd geraakt door wat je hebt gezien? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wie weet gaan we dan binnenkort voor jou aan de slag!

AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns
La Cubanita Indusigns
De Munt Leusden Indusigns

“Wij maken jou (weer) verliefd op jouw horecazaak!”

Chiel Bodt – Indusigns

Eigenlijk is geen project hetzelfde en dat maakt ons werk ook zo leuk, afwisselend en uitdagend. Iedere opdrachtgever heeft zijn of haar wensen en eisen en dat levert iedere keer weer een uniek resultaat op. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste stijl voor jouw horecazaak. De basis van onze ontwerpen is altijd een stalen geraamte, die vervolgens geheel naar wens wordt aangekleed. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes hierin. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk horeca interieur, weten we keer op keer een in het oog springend resultaat neer te zetten.

Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns

Denk je na het zien van onze afgeronde projecten; Indusigns, dát is de juiste partij voor mij! Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Dit kan via de mail, telefonisch of via de chat. Uiteraard mag je ook altijd bij ons langskomen in Zwolle en een bezoekje van ons op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Samen gaan we daarna het traject van ontwerp tot realisatie in.

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. We zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar kunnen ook met andere materialen uitstekend uit de voeten.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Stalen Drankrek Maatwerk Indusigns
Barracuda Indusigns
Barracuda Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns

Is ook jouw horecazaak toe aan nieuw interieur?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Onze ervaren ontwerpers en makers denken graag met je mee!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.