Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Maatwerk Keuken Indusigns

Interieurontwerp en maatwerk voor thuis

Projectinrichting en conceptontwikkeling door Indusigns. Van ontwerp tot realisatie.

Kan jouw huis ook nieuw interieur gebruiken?

De ervaren ontwerpers en makers van Indusigns denken graag met je mee! Unieke en in het oog springende interieurconcepten, daar staat ons werk om bekend. Wij maken échte blikvangers voor jouw interieur. Op deze pagina laten we je afgeronde projecten zien, zodat jij je kunt laten inspireren door ons werk. Ben je overtuigd geraakt door wat je hebt gezien? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wie weet gaan we dan binnenkort voor jou aan de slag!

Maatwerk Keuken Indusigns
Maatwerk Keuken Indusigns

Wij maken jou (weer) verliefd op jouw interieur!

Chiel Bodt – Indusigns

De mogelijkheden zijn eindeloos..

Eigenlijk is geen project hetzelfde en dat maakt ons werk ook zo leuk, afwisselend en uitdagend. Iedere opdrachtgever heeft zijn of haar wensen en eisen en dat levert iedere keer weer een uniek resultaat op. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste stijl voor jouw interieur. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes hierin. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk interieur voor thuis, weten we keer op keer een in het oog springend resultaat neer te zetten.

Maatwerk Keuken Indusigns
Maatwerk Keuken Indusigns
Maatwerk Keuken Indusigns

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen?

Denk je na het zien van onze afgeronde projecten; Indusigns, dát is de juiste partij voor mij! Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Dit kan via de mail, telefonisch of via de chat. Uiteraard mag je ook altijd bij ons langskomen in Zwolle en een bezoekje van ons op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Samen gaan we daarna het traject van ontwerp tot realisatie in.

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. We zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar kunnen ook met andere materialen uitstekend uit de voeten.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Is ook jouw huis toe aan nieuw interieur?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Onze ervaren ontwerpers en makers denken graag met je mee!

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.