Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns

Keukenrek van staal voor aan het plafond

Heb je een stevig plafond en heb je ruimte over in de keuken? Misschien wel boven het populaire keukeneiland of kookeiland? Dan is een stalen keukenrek wellicht een idee, die aan het plafond bevestigd kan worden, maar eventueel ook tegen de wand kan worden geplaatst. Wij leveren jouw stalen keukenrek in de gewenste afmetingen en ook in de gewenste (RAL) kleur. Zo laten we het stalen rek nog beter aansluiten bij de rest van jouw interieur. Standaard leveren we onze keukenrekken in mat zwart, met structuurlaagje. Het is eventueel mogelijk om spots in te bouwen en ook kunnen we extra ruimte creëren, wanneer je de mogelijkheid wil voor het ophangen van glazen. Ons ontwerp voor in de keuken is super strak en zeker een enorme blikvanger! Hieronder zullen we je er wat meer over vertellen en ook alvast wat plaatjes met je delen. Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Onze ervaren ontwerpers en makers staan altijd klaar om ze vrijblijvend te beantwoorden.

Stalen Drankrek Maatwerk Indusigns-min
Stalen Drankrek Indusigns Maatwerk

Stalen rek voor in de keuken

Ideaal als extra opslagruimte

Meer informatie over dit product
  • Wij maken jouw stalen keukenrek voor aan het plafond. Eventueel ook tegen de wand te plaatsen.
  • Onder het keukenrek is voldoende ruimte voor glazen en eventueel voor extra licht, in de vorm van spotjes.
  • Check onze website voor talloze voorbeelden van stalen keukenrekken in verschillende interieurs.

Ons industriële keukenrek van staal hangt inmiddels al op vele plekken in heel Nederland. Bij particuliere opdrachtgevers in de keuken, in showrooms van winkels en boven de bar in horecazaken. Het rek is overal toe te passen en is enorm praktisch. In de keuken kun je er al jouw flessen en glazen kwijt, maar denk bijvoorbeeld ook aan alle kruidenpotjes of wat extra decoratie, bijvoorbeeld in de vorm van planten of bloemen. Als klap op de vuurpijl, hebben we het ook nog mogelijk gemaakt om verlichting toe te passen onder het stalen keukenrek. Zodoende kun je jouw keukenblad nog beter uitlichten en dat kan natuurlijk makkelijk zijn, wanneer je aan het koken bent. Je leest het al, de mogelijkheden zijn divers en we denken graag met je mee, om ook voor jou zo’n unieke rek voor aan het plafond te maken. Laat ons weten waar jij het keukenrek wil toepassen en wat de beschikbare ruimte is. Wellicht hangt er dan binnenkort ook in jouw interieur ons stalen keukenrek!

Stalen Drankrek Maatwerk Indusigns
Stalen Drankrek Maatwerk Indusigns

Modern, strak én functioneel

Op onze website vind je talloze voorbeelden van stalen keukenrekken, die we hebben toegepast in veel verschillende interieurs. Zit er iets tussen wat jij mooi vindt? Laat het ons dan weten! Dan weten we ongeveer in welke richting we moeten denken. Gemiddeld is de productietijd zo’n 6 weken, dus over twee maanden kun jij zo’n keukenrek van staal aan het plafond hebben hangen! Check hier onze website!

Heb je nog vragen over onze stalen keukenrekken?

Neem dan contact op met onze hoofdontwerper Chiel! Hij kan je van alles vertellen over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. We kijken uit naar jouw bericht.