Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Kapstok Jack Jr. Indusigns

Kleine kapstok van staal voor aan de muur

Een kleine ruimte vraagt om een kleine kapstok

Ken je het probleem? Je hebt een kleine hal / gang en de ruimte voor een kapstok is erg beperkt, maar je wil jouw jassen en tassen toch allemaal netjes kunnen ophangen. Wij hebben hier een oplossing voor bedacht! Onze kleine kapstok is stoer, industrieel, minimalistisch én praktisch! Onze ervaren ontwerpers hebben lopen broeden op een uniek ontwerp, dat ook nog eens dient als een echte blikvanger voor het interieur! Win-Win dus! Al een aantal jaar maken we kapstokken van staal en steeds vaker ontvangen we de vraag, of we ook minder grote kapstokken leveren. Dat doen we nu en hij is erg gaaf! We weten zeker dat onze compacte kapstok van staal, de oplossing kan zijn voor jouw ruimtegebrek. Hieronder zullen we meer info over de (jas)hanger delen met jullie. Lees dus snel verder!

  • Steeds vaker kregen we de vraag voor een compactere kapstok van staal. Die hebben we nu in ons assortiment!
  • We spuiten de kapstok in de gewenste RAL-kleur. Standaard komt hij in mat zwart met structuur laagje. Erg strak en chique!
  • De kapstok van staal komt in drie delen, die je naar wens aan de muur kunt bevestigen. Ideaal!
  • Het ontwerp van deze compacte is van Nederlandse bodem. Een uniek stukje Dutch design.
Kapstok Jack Jr. Indusigns
Kapstok Jack Jr. Indusigns

Kapstok Jack

Onze kleine kapstok van staal is ideaal voor de kleine ruimte.

Bekijk product

Kleine kapstok in een RAL-kleur naar wens

Welke kleur sluit het beste aan bij de rest van jouw interieur? Standaard leveren we onze stalen kleine kapstok in mat zwart met een structuurlaagje. Erg populair en gewoon heel strak en chique. Echter beseffen we ons maar al te goed, dat een kapstok in de kleur van jouw wens extra aantrekkelijk is. Daarom bieden we jou deze optie! De kapstok is te spuiten in iedere gewenste RAL-kleur. Kies je voor wit of misschien wel groen? Of ga je bijvoorbeeld voor antraciet? Het kan allemaal!

Onze compacte kapstok van staal bestaat uit drie delen

De kleinere kapstok wordt gemaakt uit één stuk kokerprofiel, waaruit verschillende hangers met de laser worden uitgesneden. Zo is er voldoende plek voor al jouw jassen en tassen. Doordat we de kleine kapstok in drie delen leveren, is het aan jou om te bepalen hoe je ze in jouw interieur ophangt. Zo benut je alle beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk. De hal / gang is vaak een kleine ruimte en deze mogelijkheid is dus zeker geen overbodige luxe!

Kleine kapstok van staal

Ontdekken

Kapstok van staal op maat

Ontdekken

Kleine kapstok van staal

Ontdekken

Kapstok van staal op maat

Ontdekken

Design van Nederlandse bodem

Hoe gaaf is dat? Een stalen kapstok, ontworpen én gemaakt in Nederland. Een uniek stukje Dutch design dus! Wist je dat Indusigns trouwens bezig is, met het neerzetten van een hele lijn met producten, die passen in het straatje van de kleine kapstok van staal? Houd onze socials en website goed in de gaten de komende tijd! Mocht je meer informatie willen over deze unieke kapstok, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wist je trouwens dat we ook een grote kapstok op maat maken?

Heb je nog vragen aan ons?

Chiel beantwoordt graag al jouw vragen over ons of over ons werk. Hij is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 en op woensdag kun je beter mailen. Is hij niet bereikbaar? Dan kun je het bij Gijs proberen. We kijken uit naar jouw berichtje of belletje!

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.