Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns

7 tips voor een voordelige restyling van horeca

Hangt jouw zaak binnenkort ook vol met onze unieke koperen hanglampen?

Sfeervolle verlichting is ontzettend belangrijk in de horeca. Uiteraard is functioneel licht net zo belangrijk, maar de sfeerverlichting zorgt voor een warme ambiance in jouw restaurant, café of bar. Wij maken in het oog springende hanglampen van oude koperen boilers. Deze eyecatchers geven een prachtige uitstraling voor jouw horecazaak. Maar buiten dat zijn ze ook nog eens tijdloos én duurzaam. Wij geven oude boilers een tweede leven en dat maakt dat iedere lamp een eigen ‘look’ heeft. De één is wat verweerd en de anders is juist nog helemaal gaaf. Een ding is zeker; deze koperen verlichting vind je nergens in de winkel!

  1. Onze koperen hanglampen geven ontzettend veel sfeer in iedere horecazaak.
  2. Het koper leeft! Na verloop van tijd zal het kopen meer en meer verweren. Supergaaf!
  3. Oude koperen boilers zijn schaars, we gaan graag voor je op zoek!
Koperen Hanglamp Coppo Indusigns
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns

Deze koperen hanglampen zullen niet snel vervelen!

Koper leeft en dat zul je ook merken wanneer je onze koperen hanglampen toepast in jouw zaak. In onze werkplaats poetsen we ze mooi op met koperpoets, zodat ze prachtig glimmen en klaar zijn om te shinen in jouw zaak! Na verloop van tijd zal het koper gaan leven en tekenen gaan vertonen van oxidatie. Dit effect heet patina en het zorgt voor een oude en verweerde look, waar veel mensen van houden! Wil je niet dat jouw lampen verouderen? Dan kun je de koperen lampen eens in de zoveel tijd voorzien van een nieuwe koperpoets.

Koperen hanglamp Coppo

Ontdekken

Koperen hanglamp Jacop

Ontdekken

Koperen hanglamp Moon

Ontdekken

Koperen hanglamp Coppo

Ontdekken

Koperen hanglamp Jacop

Ontdekken

Koperen hanglamp Moon

Ontdekken

De voorraad is beperkt en het aantal oude boilers is schaars

Wil jij nu ook zulke toffe koperen hanglampen? Dan is het verstandig om ruim van tevoren te bestellen, omdat wij altijd afhankelijk zijn van het aantal boilers dat wij kunnen vinden. De oude boilers zijn schaars en het is altijd weer een hele zoektocht. De gemiddelde levertijd voor de koperen hanglampen is ongeveer 5 a 6 weken. We zouden het ontzettend gaaf vinden, om ook voor jou op zoek te gaan naar oude exemplaren. We weten zeker dat ze super zullen staan in jouw restaurant, café of bar!