Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Olievat Plantenbak Barry

Plantenbak voor horeca. Een echte blikvanger.

Voeg jij ook plantenbakken toe aan jouw horecazaak?

Planten brengen sfeer in ruimtes, die wel wat warmte kunnen gebruiken. Maar niet alleen de planten! Ook de plantenbak kan al een deel van het gewenste effect brengen. Ben je op zoek naar een échte blikvanger voor jouw horecazaak? Dan zijn onze roestige (corten) plantenbakken een hele mooie optie. Ze zijn niet alleen industrieel, stoer en karaktervol, maar ook nog eens duurzaam. Ze worden namelijk gemaakt van gebruikte olievaten. Er zijn veel verschillende opties mogelijk en daar lees je hieronder meer over!

  • Onze roestige plantenbak is een échte blikvanger voor de horeca.
  • Een logo op jouw plantenbak zorgt voor extra branding.
  • Eventueel spuiten we de plantenbak(ken) in de gewenste kleuren.
Olievat Plantenbak Barry
Olievat Plantenbak Barry
Olievat Plantenbak Barry

Een logo op jouw plantenbak van staal?

Voor wat extra reclame, kan het een mooie optie zijn om een logo toe te voegen aan onze industriële plantenbak(ken). Stuur ons jouw logo op en wij kijken vervolgens of we het logo kunnen toepassen op de plantenbak. Dit kan in de vorm van een sticker, maar ook door het logo op het vat te spuiten, zoals op de foto met de roestige plantenbak. Zo zorg je voor de branding van het logo van jouw zaak.

Ook andere kleuren zijn mogelijk!

Buiten onze standaardkleuren zwart en blauw, kunnen we de plantenbakken voor horeca ook in andere kleuren spuiten/leveren. We zijn benieuwd welke kleur jij in gedachten hebt. Hoe gaaf is het bijvoorbeeld om de plantenbak in de bedrijfskleuren te laten spuiten. Zo laat je de plantenbak nog beter aansluiten bij jouw mooie zaak. We gaan graag voor je aan de slag.  De levertijd is ongeveer 5 weken en we verzekeren je dat ze het wachten waard zijn. Heb je nog meer vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op!