• Project

  AFC | Amsterdam

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel chique

 • Missie

  Uitvoering bestaand ontwerp van de bar

 • Website
  AFC Amsterdam

AFC | Amsterdam

 • Project

  AFC | Amsterdam

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel chique

 • Missie

  Uitvoering bestaand ontwerp van de bar

 • Website
  AFC Amsterdam

Nieuwe bar AFC Amsterdam

Het nieuwe sportpark van AFC Amsterdam, midden in de Zuidas, kreeg tevens een nieuwe sociëteit voor al haar leden. Dit nieuwe clubhuis moest worden voorzien van een nieuwe bar, als absolute blikvanger van het interieur. Wij hebben deze bar, waarvoor het ontwerp er al lag, op maat mogen maken en tot leven mogen wekken. Vanuit de opdrachtgever zijn duidelijke instructies gegeven voor de afwerking en de indeling van de bar. De bar moest daarnaast ook een optie bieden, om de grote ruimte in twee delen te kunnen splitsen. Het sportpark ligt op een fantastische locatie aan de ring A10.

Eikenhout

Werkblad

Over de hele lengte

Het kopstuk op de bar van AFC Amsterdam is gemaakt van massief eikenhout en is over de gehele lengte van de bar doorgetrokken.

“Een jong energiek en uiterst professioneel bedrijf, dat er alles aan doet de kwaliteit te leveren die ze belooft.”

Remco Post, voorzitter AFC Amsterdam – AFC Amsterdam
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
Horeca Interieur Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns

AFC x Indusigns

Beschrijving van het project

Het ontwerp voor de nieuwe bar lag er al en AFC Amsterdam was op zoek naar een partij om het ontwerp uit te voeren en tot leven te wekken. Na verschillende gesprekken viel de keuze op Indusigns en hebben we dit uitdagende project mogen uitvoeren. Tijdens de uitvoering van het project moest met verschillende functies van de bar rekening worden gehouden. In het midden van de bar moest er bijvoorbeeld een systeem worden bedacht, waarmee de ruimte in twee delen kon worden opgesplitst. In het filmpje zie je, hoe we dit professioneel hebben opgelost.

Het is een enorme bar geworden, waarbij vooral de met LED-licht uitgelichte prijzenkast achter de bar een echte blikvanger is geworden. De volledige bar is voorzien van een karaktervol eikenhouten kopstuk en voor de werkbladen is er gekozen voor RVS. Het skelet van de bar is opgebouwd uit staal en is verankerd in de vloer. De voorzijde van de bar is bekleed met exclusieve tegeltjes en tegen de achterwand hebben we een kast gemaakt voor de verkoop van merchandising.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.