• Project

  Barracuda | Almelo

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel / Modern

 • Missie

  Nieuwe bar en raambar

 • Website
  Barracuda Almelo
Barracuda Indusigns

Barracuda | Almelo

 • Project

  Barracuda | Almelo

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel / Modern

 • Missie

  Nieuwe bar en raambar

 • Website
  Barracuda Almelo

Barracuda is een nieuwe horecazaak in Almelo, die is ontstaan uit de succesformule van het 8-jaar bestaande restaurant Bartje’s Vis. Barracuda heeft dagelijks een ruim aanbod van verse exotische vissoorten. Dankzij de vitrine met vernevelaar blijft de vis langer vers en zijn we in staat om topkwaliteit te leveren. Een lust voor oog en mond. En een feest voor de fijnproever! De nieuwe zaak is door Indusigns ingericht.

Logo

Zitgelegenheid

Gelaserd uit staal

Aan de voorzijde van de bar hebben we het logo van Barracuda gelaserd uit staal en uitgelicht met LED-verlichting.

“Een dynamisch bedrijf met veel kennis en een frisse blik die jou kan helpen je droombedrijf neer te zetten! Ze werken snel, effectief en met veel energie. Wij zouden een ieder indusigns aan kunnen bevelen.”

Bart Schreuter, Eigenaar Barracuda – Barracuda
Barracuda Indusigns
Barracuda Indusigns
Barracuda Indusigns
Barracuda Indusigns
Barracuda Almelo Indusigns

Barracuda x Indusigns

De eigenaar van Bartje’s Vis in Almelo had een nieuw concept bedacht, qua eten en ook het interieur. Indusigns werd gevraagd om verder mee te denken over het interieur. We hebben een in het oog springende bar ontworpen, waarbij de nadruk op het nieuwe logo van Barracuda is komen te liggen. Een industriële en stoere stijl. Langs de raamzijde hebben we een zogenaamde raambar gerealiseerd, zodat de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk kan worden gebruikt. Het nieuwe concept draait inmiddels op volle toeren en het interieur slaat aan bij de gasten. Mooi om te zien!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.