• Project

  Beautanica | Zwolle

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel / Botanisch

 • Missie

  Nieuwe bar, wijnwand, stalen trap, tochtportaal, statafels en balustradebar

 • Website
  Beautanica Zwolle

Beautanica | Zwolle

 • Project

  Beautanica | Zwolle

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel / Botanisch

 • Missie

  Nieuwe bar, wijnwand, stalen trap, tochtportaal, statafels en balustradebar

 • Website
  Beautanica Zwolle

Nieuwe bar | Tochtportaal | Trapleuningen | Wijnwand | Statafels

Als je de deur opent van borrelrestaurant Beautanica, waan je je in een heuse binnentuin. Een boom die reikt tot de bovenverdieping, middenin de zaak. Een groene wand en talloze andere botanische elementen. Je kunt er zelf jouw favoriete wijn tappen en daarnaast kun je genieten van heerlijke borrelplankjes en andere lekkernijen. Een aanwinst voor de binnenstad van Zwolle!

Tochtportaal

Zitgelegenheid

Op maat gemaakt

Om te voorkomen dat er veel tocht het restaurant inkomt, hebben we een stalen tochtportaal op maat gemaakt.

”Indusigns heeft de belangrijkste interieur elementen in ons restaurant ontworpen en gerealiseerd. Ze beschikken over enorm veel creativiteit en komen daarnaast hun afspraken netjes na. Het eindresultaat is fantastisch mooi geworden en krijgen hier veel complimenten over!”

Manon Broekhaar – Eigenaar Beautanica
Beautanica Zwolle Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns

Beautanica x Indusigns

Beschrijving project Beautanica | Zwolle

Indusigns werd gevraagd om mee te denken over de invulling en aankleding van het interieur van Beautanica in Zwolle. De eigenaren houden enorm van de botanische sfeer en deze sfeer hebben we dan ook uitgebreid aan bod laten komen in ons ontwerp. Neem bijvoorbeeld de in het oog springende bar, die is aangekleed met talloze blokjes eikenhout. Verder hebben we een prachtige tochtportaal ontworpen, zodat de mensen er warmpjes bij zitten in het restaurant. De trap hebben we voorzien van unieke stalen leuningen en op verschillende plekken hebben we statafels geplaatst. Op de bovenverdieping hebben we een balustradebar geïnstalleerd en als absolute eyecatcher van de zaak hebben we een enorme wijnwand gecreëerd, waar de gasten hun favoriete wijntje kunnen tappen.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.