• Project

  Brakzand | Schiermonnikoog

 • Levering

  2022

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Nieuwe buitenbank van hout en staal

 • Website
  Brakzand Schiermonnikoog

Brakzand | Schiermonnikoog

 • Project

  Brakzand | Schiermonnikoog

 • Levering

  2022

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Nieuwe buitenbank van hout en staal

 • Website
  Brakzand Schiermonnikoog

Op maat gemaakte buitenbank

Schiermonnikoog is in onze ogen één van de mooiste schiereilanden van Nederland. Hotel Brasserie Brakzand bevindt zich op een prachtige plek in het centrum van het eiland. Op weg naar het strand, zit de zaak op de hoek van de Badweg. Goed slapen, eten, drinken én ontspannen! Het terras van Brakzand is een populair plekje om te lunchen of dineren. Wij hebben het terras nog een beetje mooier gemaakt met een enorme buitenbank van hout en staal.

Onderstel

Fraké hout

Gemaakt van RVS

Deze horecazaak bevindt zich op Schiermonnikoog en dus moet het onderstel goed beschermd zijn tegen de zilte lucht.

“Het werken met Indusigns is een waar genoegen! Zij vertalen de gedachten precies in het ontwerp. Ook de installatie is zeer professioneel. Bij een volgend project neem ik zeker weer contact met Indusigns op!”

Horeca Terras Indusigns
Horeca Terras Indusigns
Horeca Terras Indusigns
Horeca Terras Indusigns
Horeca Terras Indusigns

Brakzand x Indusigns

Beschrijving project Brakzand | Schiermonnikoog

Het terras van Hotel Brasserie Brakzand is een erg belangrijke plek voor de jaarlijkse omzet. De eigenaar van deze prachtige horecazaak was op zoek naar een partij, die een enorme buitenbank voor hem kon realiseren. De bank komt natuurlijk het hele jaar in contact met de zilte zeelucht en dus moest daarmee rekening worden gehouden in het ontwerp. Het is een hoekbank geworden met een hoogwaardig frame, bestand tegen deze weersinvloeden. De bank is bekleed met karaktervol Fraké hout.  De bank is gedeeltelijk bevestigd aan de voorgevel en biedt ruimte aan ongeveer 20 mensen.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.