• Project

  Brasserie 10 | Amstelveen

 • Levering

  2019

 • Concept

  Industrieel chique

 • Missie

  Nieuwe bar, verlichting en bank

 • Website
  Brasserie 10 Amstelveen

Brasserie 10 | Amstelveen

 • Project

  Brasserie 10 | Amstelveen

 • Levering

  2019

 • Concept

  Industrieel chique

 • Missie

  Nieuwe bar, verlichting en bank

 • Website
  Brasserie 10 Amstelveen

Nieuwe bar | Verlichting | Maatwerk bank

Brasserie 10 is een bekende naam in Amstelveen. Het karaktervolle restaurant is gevestigd in een authentieke boerderij en was toe aan een nieuw interieur. Indusigns werd gevraagd om het interieur te voorzien van een in het oog springende nieuwe bar, geheel in stijl met de rest van het interieur. Verder werd er gevraagd om een grote bank en unieke verlichting. In samenspraak met de opdrachtgever zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. Zie hieronder de beelden van het resultaat!

Brasserie 10 Indusigns
Brasserie 10 Indusigns
Brasserie 10 Indusigns
Brasserie 10 Indusigns
Brasserie 10 Indusigns

Brasserie 10 x Indusigns

Beschrijving van het project

Na een uitgebreid ontwerpproces, zijn we samen met de opdrachtgever tot een definitief plan gekomen. We hebben invulling gegeven aan het ontwerp van verschillende onderdelen van het nieuwe interieur van brasserie 10. De bar is volledig opgebouwd uit staal, zoals eigenlijk al onze bars. De bar hebben we bekleed met houten panelen in de gewenste kleur. Boven de bar hebben we weer ons kenmerkende stalen drankrek toegepast, voor wat extra opslagruimte van flessen en glazen.

Naast een in het oog springende bar, hebben we ook nog een op maat gemaakte bank gemaakt van staal en bekleed met skai in cognackleur. Verder hebben we onze unieke verlichting toegepast, gemaakt van oude koperen boilers. Deze hebben we op verschillende plekken in clusters opgehangen. Een mooi detail is het logo van Brasserie 10, die we hebben laten laseren uit een koperen plaat. Een mooie combinatie met de lampen!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.