• Project

  Brouwersdam | Ouddorp

 • Levering

  2019

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Ontvangstbalie / verkoopbalie met kastenwand

 • Website
  Brouwersdam Ouddorp

Brouwersdam | Ouddorp

 • Project

  Brouwersdam | Ouddorp

 • Levering

  2019

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Ontvangstbalie / verkoopbalie met kastenwand

 • Website
  Brouwersdam Ouddorp

Ontvangst- en verkoopbalie

Zeil- en surfcentrum Brouwersdam in Ouddorp is sinds 1993 dé spot waar watersport centraal staat. Het bevindt zich op een prachtige en inspirerende plek in de provincie Zeeland! Het team zorgt voor een gemoedelijke, gezellige en huiselijke sfeer. Een aantal jaar geleden is het pand volledig gerenoveerd, waaronder de surfshop. Hierbij heeft Indusigns een handje mogen helpen. De opdrachtgever had goed voor ogen wat de wensen en eisen waren voor het ontwerp en die hebben wij zo goed mogelijk proberen te vertalen.

Wandkast

Logo

Extra opslagruimte

Middels een enorme kast tegen de achterwand hebben we extra veel opslagruimte weten te creëren.

Brouwersdam Indusigns
Brouwersdam Indusigns
Brouwersdam Indusigns
Brouwersdam Indusigns
Brouwersdam Indusigns

Brouwersdam x Indusigns

Beschrijving project Brouwersdam | Ouddorp

Het pand van Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam was een aantal jaren geleden toe aan een flinke renovatie. Er moest meer aansluiting komen qua stijl en sfeer, tussen het restaurant, de entree en de surfshop. In de shop miste nog een passende ontvangst- en verkoopbalie. Indusigns werd gevraagd om hierover mee te denken. Er waren veel zaken waar rekening mee moest worden gehouden. In overleg met de opdrachtgever hebben we alle wensen en eisen doorgevoerd in het ontwerp.

De balie is opgebouwd met een stalen geraamte, die we hebben bekleed met organisch gevormde houten panelen. Het logo van Brouwersdam hebben we uitgewerkt in staal en uitgelicht met LED-verlichting. Tegen de achterwand hebben we een enorme kast gerealiseerd. Het geheel sluit perfect aan bij de rest van het interieur! Een absolute blikvanger voor deze prachtige zaak!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.