• Project

  De Molkpoeier | Gorredijk

 • Levering

  2019

 • Concept

  Industrieel / Thematisch

 • Missie

  Inrichten van entree en kantine, met een knipoog naar het verleden

 • Website
  De Molkpoeier Gorredijk

De Molkpoeier | Gorredijk

 • Project

  De Molkpoeier | Gorredijk

 • Levering

  2019

 • Concept

  Industrieel / Thematisch

 • Missie

  Inrichten van entree en kantine, met een knipoog naar het verleden

 • Website
  De Molkpoeier Gorredijk

Aankleding van entree en kantine

De geschiedenis en het succes van de zuivelindustrie in Gorredijk is de inspiratiebron voor het concept en de naam van bedrijfsverzamelpand de Molkpoeier aan de Wetterwille 9. Kantoor-Friesland heeft in samenwerking met de eigenaar van het pand het concept de Molkpoeier ontwikkeld en uitgerold. De afgelopen tijd hebben verschillende ondernemingen hun intrek genomen in dit bijzondere pand. Indusigns werd gevraagd om mee te denken over de invulling van het interieur in de entree en de kantine.

Blikvangers

Laboratoriumglas

Knipoog naar het verleden

Met verschillende eyecatchers hebben dit kantoorpand omgetoverd tot ‘laboratorium’, net zoals vroeger.

“De entree en kantine van dit nieuwe kantoorpand is volledig omgetoverd tot ‘laboratorium’, met unieke blikvangers!”

Gorredijk Indusigns
Gorredijk Indusigns
Gorredijk Indusigns
Gorredijk Indusigns
Gorredijk Indusigns

De Molkpoeier x Indusigns

Beschrijving project De Molkpoeier | Gorredijk

In 2019 kregen wij de vraag om mee te denken over de invulling van het interieur van bedrijfsverzamelgebouw de Molkpoeier in Gorredijk. Dit kantoorpand bevindt zich in een oud pand van de plaatselijke melkpoederfabriek. Het interieur hebben we ingevuld met een knipoog naar het verleden. We hebben allerlei blikvangers toegepast, zoals een heuse koe door de muur, lampen van oude erlenmeyers, industriële buizen aan de wand, lampen van melkklauwen, tekeningen op de muren én een bankje van een oude melksilo.

Je waant je bij binnenkomst in een oude melkfabriek en dat was precies de opdracht. Supertof om eens thematisch aan de slag te kunnen. Het was een flinke zoektocht naar de verschillende items, maar het resultaat mag er zijn!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.