• Project

  De Munt | Leusden

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel chique

 • Missie

  Nieuwe bar en roomdivider

 • Website
  De Munt Leusden

De Munt | Leusden

 • Project

  De Munt | Leusden

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel chique

 • Missie

  Nieuwe bar en roomdivider

 • Website
  De Munt Leusden

Nieuwe bar en roomdivider

Bij de Munt in Leusden ben je van harte welkom om in een ontspannen sfeer te komen lunchen, borrelen of dineren. De Munt had al de beschikking over een kookstudio en wou graag uitbreiden met een proeflokaal. Indusigns werd gevraagd om mee te denken over de nieuwe bar en een in het oog springende roomdivider met planten. Een opdracht die ons natuurlijk op het lijf geschreven is! In samenspraak met de opdrachtgever, zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. Het resultaat zie je in de foto’s hieronder!

Roomdivider

Illustratie

Met planten

Hoe gaaf is deze unieke roomdivider met planten? Een echte blikvanger voor het interieur van deze toffe zaak!

“De stalen roomdivider met planten is een echte blikvanger voor het interieur geworden en de kluis op de bar is een mooie knipoog naar het verleden van het pand!”

De Munt Leusden Indusigns
De Munt Leusden Indusigns
De Munt Leusden Indusigns

De Munt x Indusigns

Beschrijving van het project

De opdrachtgever kwam bij ons met de vraag om mee te denken over een unieke nieuwe bar, waarbij het verleden van het pand (oud bankgebouw) terug zou komen in het ontwerp. Ook moest er nagedacht worden over een in het oog springende roomdivider met planten, zodat de ruimte op een mooie manier gebroken zou worden. Al het staal moest een speciale kleur poedercoating krijgen.

We hebben we al vaker horeca interieur neergezet, waarbij rekening werd gehouden met het verleden van het pand. Zo ook bij de Munt in Leusden! We hebben een authentieke kluis laten laseren in de houten bekleding van de bar. Supergaaf geworden. De roomdivider is een absolute blikvanger geworden! De planten maken het interieur van het proeflokaal helemaal af.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.