• Project

  Herikerberg | Markelo

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Ontvangstbalie, drankrek boven de bar en servieskast

 • Website
  Herikerberg Markelo

Herikerberg | Markelo

 • Project

  Herikerberg | Markelo

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Ontvangstbalie, drankrek boven de bar en servieskast

 • Website
  Herikerberg Markelo

Ontvangstbalie, drankrek boven de bar, stalen kapstok en servieskast

Hotel Herikerberg ligt op een idyllische plek in het mooie Overijssel. Het is een prachtige horecazaak, die zich vooral richt op de oudere doelgroep. Centraal gelegen in Twente, nabij de pittoreske dorpen Markelo, Diepenheim, Goor en te midden van eeuwenoude bossen. Een zalig plekje om heerlijk te ontspannen en te genieten van de rust en natuur. Het interieur van de entree en het restaurant was aan verandering toe. Dit hebben wij mogen realiseren.

Organisch

Debrasseerkar

Unieke vormen

Het houten plaatwerk tegen de bar hebben we voorzien van organische vormen, voor een unieke uitstraling.

“Via Instagram ben ik het werk van Indusigns gaan volgen. Toen wij zelf onze bar en receptie wilden vernieuwen heb ik contact opgenomen met Chiel. Indusigns wist door een kort gesprek en kleine schets van mij precies wat ik wilde en hebben dit super uitgevoerd. Daarna hebben we nog meerder kasten laten maken door ze. Vakwerk en een super mooie uitstraling.”

Daniël Brandriet, Eigenaar Hotel Herikerberg – Hotel Herikerberg
Hotel Herikerberg Indusigns
Hotel Herikerberg Indusigns
Hotel Herikerberg Indusigns

Herikerberg x Indusigns

Beschrijving project Herikerberg | Markelo

De entree van dit prachtige hotel moest worden voorzien van een nieuwe ontvangstbalie, passend bij de rest van het interieur. We hebben een balie ontworpen van hout en staal, die meteen in het oog springt bij binnenkomst. Daarnaast hebben we boven de karaktervolle bar een stalen drankrek toegepast, die goed past in de stijl van het geheel. In de garderobe hangt een grote kapstok en tegen de wand in het restaurant hebben we een maatwerk servieskast gerealiseerd.

Al met al een mooie en uitdagende opdracht! Door een paar veranderingen te creëren in het interieur, krijgt het hotel een nieuwe en moderne uitstraling.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.