• Project

  K-Parts | Harderwijk

 • Levering

  2023

 • Concept

  Modern / Industrieel

 • Missie

  Maatwerk interieur voor nieuwe personeelsruimte/bedrijfskantine

 • Website
  K-Parts Harderwijk

K-Parts | Harderwijk

 • Project

  K-Parts | Harderwijk

 • Levering

  2023

 • Concept

  Modern / Industrieel

 • Missie

  Maatwerk interieur voor nieuwe personeelsruimte/bedrijfskantine

 • Website
  K-Parts Harderwijk

Maatwerk interieur voor nieuwe personeelsruimte

K-Parts is gevestigd in Harderwijk en wordt gerund door drie broers. Het is een snelgroeiend bedrijf, met hart voor hun werknemers. Voor scooter onderdelen ben je bij hun aan het juiste adres! Banden, accu’s, uitlaten en meer van verschillende merken zoals Piaggio, Kymco, Peugeot. Voor hun nieuw te ontwerpen en realiseren personeelsruimte kwamen ze bij ons uit. Na intensief contact zijn we tot een definitief interieurontwerp gekomen. Inmiddels is het project naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd.

Roomdivider

Barbekleding

Voor wat extra groen

Deze unieke roomdivider zorgt er niet alleen voor dat de ruimte op een mooie manier gebroken wordt, maar zorgt ook nog eens voor extra groen in het interieur. Win-win dus!

Het was een uitdagend project, waarin rekening moest worden gehouden met veel verschillende factoren. Dat is gelukt. Een geslaagd project!

Chiel Bodt – Indusigns
K-Parts x Indusigns Interieurontwerp
K-Parts x Indusigns Interieurontwerp
K-Parts x Indusigns Interieurontwerp
K-Parts x Indusigns Interieurontwerp
K-Parts x Indusigns Interieurontwerp
K-Parts x Indusigns Interieurontwerp
K-Parts x Indusigns Interieurontwerp

K-Parts x Indusigns

Beschrijving project K-Parts | Harderwijk

Toen we door de broers van K-Parts uit Harderwijk werden benaderd voor de realisatie van hun nieuwe personeelsruimte/bedrijfskantine, wisten we direct dat het een erg uitdagende opdracht zou worden. De opdrachtgever had zelf al goed in beeld, welke kant het op moest qua ontwerp en na intensief overleg zijn we gezamenlijk tot een in het oog springend interieurontwerp gekomen.

Het project bestond uit veel verschillende onderdelen, zoals een enorme bar, een unieke roomdivider, een grote stamtafel, diverse banken en koperen verlichting. Tezamen vormen ze een prachtig geheel en geven ze de ruimte een vernieuwende en eigentijdse uitstraling.

Alle onderdelen zijn door ons ontworpen, gemaakt én geïnstalleerd. Er is gebruik gemaakt van veel verschillende soorten materialen, die erg goed bij elkaar passen.

Er zijn weinig bedrijven die hun personeel zo’n mooie plek hebben gegund. Iedere vrijdagmiddagborrel wordt een feestje!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.