• Project

  Kantoorbar | Hilversum

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel / Modern

 • Missie

  Stalen wandrek met glazen platen

 • Website
  Indusigns Zwolle
Kantoorbar Indusigns

Kantoorbar | Hilversum

 • Project

  Kantoorbar | Hilversum

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel / Modern

 • Missie

  Stalen wandrek met glazen platen

 • Website
  Indusigns Zwolle

Dit kantoorpand in een karakteristiek pand in hartje Hilversum, heeft een heuse bar in de kantine. Vooral voor de gezellige vrijdagmiddagborrels, maar ook voor andere bijeenkomsten. Wij hebben de bar nog een stukje mooier gemaakt!

Kantoorbar Indusigns
Kantoorbar Indusigns

Kantoorbar x Indusigns

Tegen de achterwand van de bestaande bar moest een stalen rek worden gerealiseerd. Voor staalwerk op maat ben jij bij Indusigns natuurlijk op het juiste adres. Wij hebben het stalen rek ontworpen, gemaakt én geïnstalleerd op locatie. In het rek zijn glazen legplanken geplaatst. Er is nu voldoende ruimte om alle flessen drank en glazen op een mooie manier te kunnen realiseren.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.