• Project

  La Cubanita | Arnhem / Ede

 • Levering

  2018

 • Concept

  Industrieel Caribisch

 • Missie

  Nieuwe bars

 • Website
  La Cubanita Arnhem

La Cubanita | Arnhem / Ede

 • Project

  La Cubanita | Arnhem / Ede

 • Levering

  2018

 • Concept

  Industrieel Caribisch

 • Missie

  Nieuwe bars

 • Website
  La Cubanita Arnhem

Nieuwe bars in de Caribische huisstijl

La Cubanita is een populaire franchise organisatie met tapasrestaurants door heel Nederland. Voor La Cubanita Arnhem en Ede hebben we 3 op maat gemaakte bars ontworpen, gemaakt en geïnstalleerd, geheel in de eigen herkenbare Caribische huisstijl. Het waren onze eerste bars in de horeca. Het zijn absolute blikvangers geworden, die voor veel extra sfeer in het interieur zorgen. Het resultaat van deze projecten zie je in de foto’s hieronder!

Golfplaten

Hanglampen

Voor extra karakter

Tegen de bar hebben we authentieke verweerde golfplaten bevestigd, voor een stukje extra karakter in het interieur.

“Indusigns heeft bij ons 3 prachtige bars ontworpen en gebouwd. Helemaal in de stijl die wij voor ogen hadden. In beide restaurants zijn het echt blikvangers geworden. De planning was op tijd en de service top!”

Pieter de Jong, Eigenaar La Cubanita Arnhem / Ede
La Cubanita Indusigns
La Cubanita Indusigns
La Cubanita Indusigns
La Cubanita Indusigns
La Cubanita Indusigns

La Cubanita x Indusigns

Beschrijving van het project

La Cubanita kwam bij ons met de vraag om mee te denken over een restyling van hun restaurants in Arnhem en Ede. Een opdracht die ons op het lijf geschreven is. Ook werd ons gevraagd om een deel van de aankleding te verzorgen. Dit alles in de Caribische huisstijl van La Cubanita.

Na een traject van enkele maanden, zijn we uiteindelijk tot een prachtig resultaat gekomen. Geheel tot tevredenheid van de opdrachtgever. Iedere bar heeft haar eigen unieke uitstraling gekregen. In de ontwerpfase is uitgebreid rekening gehouden met alle machines en verdere apparatuur. Inmiddels zijn onze bars met succes in gebruik genomen.

De bars zijn opgebouwd met stalen frames, gemaakt van kokerprofiel. De bars hebben we bekleed met oude golfplaten, wat het geheel een authentieke en stoere uitstraling geeft. We hebben de bars uitgelichte met LED-lijnen, zodat de bars ook ‘s avonds goed tot hun recht komen.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.