• Project

  Lucia | Nürburg

 • Levering

  2022

 • Concept

  Industrieel / Hergebruik

 • Missie

  Karaktervolle en in het ook springende verlichting

 • Website
  Lucia Nürburg
Horeca Verlichting Indusigns

Lucia | Nürburg

 • Project

  Lucia | Nürburg

 • Levering

  2022

 • Concept

  Industrieel / Hergebruik

 • Missie

  Karaktervolle en in het ook springende verlichting

 • Website
  Lucia Nürburg

Karaktervolle verlichting

Restaurant Lucia is een Italiaanse horecazaak in Nürburg. Deze prachtige zaak neemt je mee op reis naar Italië. Geniet van de warme sferen in het boerderij-achtige interieur. Ideaal voor gezellige diners met de hele familie, maar ook voor een romantisch etentje voor twee. P&M Furniture heeft het interieur verzorgd en vroeg Indusigns om authentieke verlichting te leveren, gemaakt van oude vaten.

Upcycling

Projectinrichting

Unieke verlichting

Hoe gaaf is dit? Het restaurant Lucia in Nürburg hangt vol met unieke hanglampen van oude zinken vaten.

“De unieke hanglampen passen perfect bij de rest van het interieur en zijn echte blikvangers geworden voor het interieur van Lucia.”

– PM Furniture
Horeca Verlichting Indusigns
Horeca Verlichting Indusigns
Horeca Verlichting Indusigns
Horeca Verlichting Indusigns
Horeca Verlichting Indusigns

Lucia x Indusigns

Beschrijving project Lucia | Nürburg

Restaurant Lucia is een nieuwe horecazaak aan de Nürburgring in Duitsland. P&M Furniture heeft de zaak als een Italiaanse boerderij ingericht. Super sfeervol en karakteristiek! Voor de unieke verlichting kwamen ze bij ons uit. Wij hebben tientallen hanglampen gemaakt van oude vaten en tonnen. Geen lamp is hetzelfde! De zaak hangt er nu vol mee en het zijn echte blikvangers geworden.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.