• Project

  Maatwerk Keuken | Waddinxveen

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel | Modern

 • Missie

  Droomkeuken realiseren

Maatwerk Keuken Indusigns

Maatwerk Keuken | Waddinxveen

 • Project

  Maatwerk Keuken | Waddinxveen

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel | Modern

 • Missie

  Droomkeuken realiseren

Maatwerk Keuken

In 2020 kwamen we in contact met onze opdrachtgevers, voor een nieuw te realiseren keuken in hun huis. Ze volgden ons al een tijdje en waren zodoende overtuigd geraakt, dat wij de juiste partij waren voor deze opdracht. Samen zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen voor hun droomkeuken!

Beton

Besteklade

Op maat gemaakt

Over de gehele lengte van deze maatwerk keuken, hebben we een op maat gemaakt betonnen blad toegepast.

“De keuken is het centrale punt geworden van het interieur. De combinatie van staal, hout en beton geeft deze unieke maatwerk keuken een karaktervolle uitstraling.”

Maatwerk Keuken Indusigns
Maatwerk Keuken Indusigns
Maatwerk Keuken Indusigns
Maatwerk Keuken Indusigns
Maatwerk Keuken Indusigns
Maatwerk Keuken Indusigns

Maatwerk keuken x Indusigns

Beschrijving project maatwerk keuken | Waddinxveen

Onze opdrachtgevers waren op zoek naar hun absolute droomkeuken! Het zou een keuken moeten worden, opgebouwd uit staal, hout en beton en voorzien van alle moderne technieken, zoals een Pitt Cooking, Quooker en softclose systemen. Het staalwerk hebben wij zelf kunnen verzorgen en voor het hout hebben wij gebruik gemaakt van een betrouwbare partij uit Zwolle. Het betonnen keukenblad is ook geleverd door een derde partij.

Het totaalplaatje is zo ontzettend gaaf geworden! Alle materialen passen perfect bij elkaar en de keuken voldoet aan alle wensen en eisen. Het is een echte leefkeuken geworden, waar onze opdrachtgevers jarenlang plezier van gaan hebben. Een uitdagend project, maar daar mag je ons voor wakker maken!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.