• Project

  Xxllnc Zaakgericht | Amsterdam

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel / Modern

 • Missie

  Nieuwe bar voor de kantine

 • Website
  Mintlab Amsterdam

Mintlab | Amsterdam

 • Project

  Xxllnc Zaakgericht | Amsterdam

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel / Modern

 • Missie

  Nieuwe bar voor de kantine

 • Website
  Mintlab Amsterdam

Nieuwe bar in de kantine

Xxllnc Zaakgericht is een bedrijf uit Amsterdam, voor wie de teambuilding erg belangrijk is. Dat zie je ook terug in hun kantine, waar de werknemers allerlei faciliteiten tot hun beschikking hebben. Er was nog behoefte aan een op maat gemaakt bar en die hebben wij mogen realiseren, van ontwerp tot realisatie!

Kantoor Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Kantoor Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Kantoor Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Kantoor Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Kantoor Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Kantoor Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns

Xxllnc x Indusigns

Beschrijving project Xxllnc Zaakgericht | Amsterdam

De nieuwe kantinebar van Xxllnc uit Amsterdam moest een echte blikvanger worden. Wij hebben een futuristisch ontwerp gemaakt, dat gelijk aansloeg bij de opdrachtgever. De bar is opgebouwd uit staal en bekleed met blauwstaal en RVS plaatwerk. Het geheel is uitgelicht met LED-verlichting. De bar doet nog het meeste aan als een spaceship.

In het design is uitgebreid rekening gehouden met alle benodigde apparatuur. Het is een enorm strakke bar geworden, waar ze nog jarenlang plezier van gaan hebben in de pauze of tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.