• Project

  Monopole | Harderwijk

 • Levering

  2022

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Op maat gemaakt stalen kastjes

 • Website
  Monopole Harderwijk

Monopole | Harderwijk

 • Project

  Monopole | Harderwijk

 • Levering

  2022

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Op maat gemaakt stalen kastjes

 • Website
  Monopole Harderwijk

Op maat gemaakte stalen kastjes

Restaurant en hotel Monopole ligt aan de prachtige boulevard van Harderwijk, met een schitterend uitzicht op de haven en het strand. Je kunt er terecht voor zakelijke bijeenkomsten of bijvoorbeeld een weekendje weg met de familie. De zaak is onlangs volledig gerenoveerd, zowel het restaurant en het hotel. Je kunt er nu sfeervol en stijlvol verblijven, het hele jaar door volop genieten!

Monopole Horeca Interieur Indusigns
Monopole Horeca Interieur Indusigns
Monopole Horeca Interieur Indusigns
Monopole Horeca Interieur Indusigns

Monopole x Indusigns

Beschrijving project Monopole | Harderwijk

Hotel en restaurant Monopole is volledig gerenoveerd. Het is enorm sfeer- en stijlvol geworden! Indusigns werd gevraagd om mee te denken over het ontwerp en de productie van op maat gemaakt stalen kasten, waarin de koelkasten op de hotelkamers geplaatst kunnen worden. We hebben de stalen kasten gemaakt van kokerprofiel en voorzien van een mat zwarte poedercoating met structuurlaag. Het resultaat is een chique maatwerk meubel, dat erg functioneel voor de ruimte is.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.