• Project

  Monster Sushi | Zwolle

 • Levering

  2022

 • Concept

  Aziatisch / Industrieel

 • Missie

  Nieuwe bar

 • Website
  Monster Sushi Zwolle

Monster Sushi | Zwolle

 • Project

  Monster Sushi | Zwolle

 • Levering

  2022

 • Concept

  Aziatisch / Industrieel

 • Missie

  Nieuwe bar

 • Website
  Monster Sushi Zwolle

Nieuwe bar

Goed nieuws voor iedereen die van sushi houdt in de omgeving Zwolle: bij Monster Sushi kun je genieten van grote sushirollen in het splinternieuwe all-you-can-eat-sushi, grill en BBQ-restaurant. Maar dat is nog niet alles, want je kunt er ook Japans BBQ-en en er is een uitgebreide dessertkaart. Indusigns werd gevraagd om mee te denken over de realisatie van een enorme bar, die het middelpunt moest gaan vormen van dit nieuwe restaurant in hartje Zwolle.

Logo

Illustraties

Gelaserd uit staal

Hoe gaaf is dat?! We hebben het logo van Monster Sushi terug laten komen in het staalwerk van de bar.

“De heren van Indusigns hebben een absolute blikvanger gemaakt. Vakmanschap!”

Eigenares – Monster Sushi
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns

Monster Sushi x Indusigns

Beschrijving project Monster Sushi | Zwolle

Eind 2021 werd Indusigns gevraagd om mee te denken over de realisatie van een enorme bar voor Monster Sushi in Zwolle. De bar moest het middelpunt worden van de zaak en na een aantal gesprekken zijn we gaan ontwerpen. Uiteindelijk zijn we richting een Aziatische stijl gegaan. De bar heeft iets weg van een authentieke marktkraam in Azië. In het ontwerp van de bar is uitgebreid rekening gehouden met alle benodigde apparatuur. In het midden van de bar hebben we een losstaande unit gecreëerd, die voor de nodige opslagruimte zorgt.

Boven de bar hebben we een gigantisch stalen drankrek geïnstalleerd. Het staal heeft een goudkleurige poedercoating gekregen. Dit glazenrek biedt genoeg ruimte voor alle flessen drank en glazen. Verder hebben we de bar rondom voorzien van gaaswerk, waarachter posters geplaatst kunnen worden. We hebben ervoor gezorgd dat deze posters makkelijk vervangen kunnen worden. Het was een uitdagende opdracht, met een prachtig resultaat.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.