• Project

  Nozems | Den Helder

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel chique

 • Missie

  Uitvoering bestaand ontwerp van de bar

 • Website
  Nozems Den Helder
Nozems Horeca Interieur Indusigns

Nozems | Den Helder

Voor Nozems in Den Helder heeft Indusigns het bestaande ontwerp van de bar tot leven mogen wekken. Een uitdagende klus, die we met succes hebben afgerond. De bar is de absolute eyecatcher van deze prachtige zaak geworden!

 • Project

  Nozems | Den Helder

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel chique

 • Missie

  Uitvoering bestaand ontwerp van de bar

 • Website
  Nozems Den Helder

Nieuwe bar

Grandcafé Nozems is in 2020 geopend in Den Helder en de opdrachtgevers kwamen in 2019 bij ons met de vraag, of wij voor hun een op maat gemaakte bar konden maken én installeren. Het ontwerp voor de bar lag er al en het ging dus alleen om de uitvoering ervan. Het tot leven wekken van een ontwerp is een klusje waar Indusigns uitermate geknipt voor is. De bar moest volledig worden opgebouwd uit staal en vervolgens naar wens worden aangekleed met verschillende materialen en unieke items, zoals een dekton werkblad en verweerde spiegels. Een uitdagend project, die we met succes hebben afgerond. Bekijk de beelden van het resultaat hieronder.

Houten latjes

Spiegels

Van vurenhout

Tegen de voorzijde van de bar hebben we latjes bevestigd, die we hebben voorzien van een olie in kleur.

“De bar is letterlijk en figuurlijk het middelpunt van het interieur van Nozems geworden. Een absolute blikvanger waar je niet omheen kunt!”

– Nozems
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns

Nozems x Indusigns

Beschrijving van het project

In 2020 is grandcafé Nozems in den Helder geopend en ons werd gevraagd om mee te denken over de realisatie van een reeds ontworpen bar, in de stijl industrieel chique. Uiteraard een geschikt klusje voor Indusigns! Onze ontwerpers hebben het bestaande ontwerp volledig uitgewerkt en vervolgens is de bar in delen geproduceerd in onze werkplaats in Zwolle. Overal is rekening mee gehouden, van apparatuur tot opslag van flessen en glazen en van speciale werkbladen tot verweerde spiegels. Tevens lag er er de vraag of wij de bar konden installeren op locatie. Geen probleem! Doordat we alles op een slimme manier hadden geproduceerd, was de installatie op locatie een kwestie van 2 á 3 dagen werk.

Inmiddels is Nozems den Helder geopend en is de bar volledig geïnstalleerd en naar wens en volle tevredenheid in gebruik genomen. De broers achter Nozems halen mooie cijfers binnen op het gebied van eten en drinken, dus het is zeker de moeite waard om er eens langs te gaan. De bar is dé eyecatcher van deze prachtige zaak geworden. Een bar over een lange lengte, voorzien van karaktervolle werkbladen en voldoende extra opslagruimte, in de vorm van een enorm stalen drankrek boven de bar. Een project waar we erg trots op zijn!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.