• Project

  Oak | Zwolle

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel / Klassiek

 • Missie

  Nieuwe bar

 • Website
  Oak Zwolle
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns

Oak | Zwolle

 • Project

  Oak | Zwolle

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel / Klassiek

 • Missie

  Nieuwe bar

 • Website
  Oak Zwolle

Oak is een nieuwe wijnbar in Zwolle met een bevlogen eigenaar, die een prachtige zaak heeft weten te realiseren. Naast heerlijke wijntjes, kun je er ook genieten van lekkere gerechten en zo nu en dan organiseert de eigenaar zelfs een heus festival. Een mooie zaak, die inmiddels al flink bekend is in Zwolle en omgeving. Indusigns werd gevraagd om de nieuwe bar te maken in een klassieke stijl.

Koperen plaatwerk

Wijnkistjes

Tegen de voorzijde

We hebben de bar voorzien van karaktervolle koperen platen, die de bar een chique uitstraling geven.

“Indusigns heeft een prachtige en chique bar weten neer te zetten, die perfect past bij de uitstraling van de rest van het interieur. Een echte blikvanger!”

– Wijnbar Oak
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns

Wijnbar Oak x Indusigns

Toen de eigenaar van Wijnbar Oak in Zwolle bij ons kwam, waren we natuurlijk gelijk enthousiast! Hoe gaaf is het om een horecazaak in je eigen stad in te richten? Het ontwerp van de bar lag er al min of meer. Wij moesten het tot leven brengen en dat is gelukt!

De constructie van de bar is volledig opgebouwd uit stalen kokerprofiel, net zoals de wandkast aan de achterzijde van de bar. De voorbar hebben we vervolgens bekleed met koperen plaatwerk. Dit geeft de bar een authentieke en klassieke uitstraling. De bar hebben we voorzien van een eikenhouten kopstuk.

De achterwand was bedoeld voor de opslag van allerlei materialen en voor het plaatsen van de kassa. Daarnaast moest er ruimte worden gecreëerd voor het plaatsen van oude wijnkisten ter decoratie. De bar is een echte blikvanger geworden!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.