Paviljoen Pool | Matsloot

Nieuwe bar

Wil je lekker borrelen of dineren op een prachtig plekje in de buurt van Groningen? Dan is Paviljoen Pool zeker een aanrader! Het is gelegen aan het Leekstermeer en heeft een heerlijk terras aan het water. Het interieur van deze mooie zaak was aan vervanging toe en ons werd gevraagd om een nieuwe en stoere bar te realiseren.

Golfplaten

Glazenrek

Tegen de bar

De bar heeft extra veel karakter gekregen door de golfplaten die we tegen de voorzijde hebben gemonteerd.

“Van een eigen idee, naar een idee op de tekentafel van Indusigns. Met uiteindelijk het resultaat dat we voor ogen hadden. Kunde, professionaliteit en snel kunnen schakelen. Een fijne samenwerking.”

Ferdi Pool – Eigenaar Paviljoen Pool
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns

Paviljoen Pool x Indusigns

Beschrijving project Paviljoen Pool | Matsloot

Het nieuwe interieur van Paviljoen Pool moest worden voorzien van een nieuwe en stoere bar, over de gehele breedte van het pand. Wij hebben de bar uitgewerkt op basis van een constructie van kokerprofiel, bekleed met groene golfplaten. Stoer, industrieel en in het oog springend.

Boven de bar hebben we ons kenmerkende stalen drankrek toegepast en ook tegen de achterwand is kastruimte gerealiseerd. De bar staat prachtig bij de rest van het interieur. Een blikvanger voor deze mooie horecazaak!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.