• Project

  Plein 1410 | Groningen

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Maatwerk meubel voor de presentatie van kleding

 • Website
  Plein 1410 Groningen
Retail Interieur Maatwerk Indusigns

Plein 1410 | Groningen

 • Project

  Plein 1410 | Groningen

 • Levering

  2021

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Maatwerk meubel voor de presentatie van kleding

 • Website
  Plein 1410 Groningen

Plein 1410 is een bekende kledingzaak in het centrum van Groningen sinds 2015. Je vindt er vooral jassen en tassen voor mannen en vrouwen van nu. Daarnaast heeft de zaak een goedlopende webshop en verkopen ze veel vrijetijdskleding. De eigenaar van de zaak is altijd op zoek naar de nieuwste trends en het moderne interieur van de zaak is erg belangrijk voor de presentatie van de kleding.

Logo

Opslagruimte

In staal

Eventueel laten we het gewenste logo laseren uit het staal. Een stukje extra branding voor jouw zaak.

“Indusigns heeft het ontwerp, de productie en de installatie van ons nieuwe kledingmeubel verzorgd. Duidelijk communicatie en ze houden zich aan de afspraken! Wij zijn enorm geholpen met hun werk, omdat de beschikbare ruimte beperkt is in de zaak. Nu kunnen we alle ruimte zo optimaal mogelijk gebruiken! Vakmanschap!”

Frank Westendorp – Eigenaar Plein 1410
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns

Plein 1410 x Indusigns

In 2021 hebben we kledingzaak Plein 1410 voorzien van een grote modulaire winkeldisplay, voor de presentatie van jassen, tassen en vrijetijdskleding. Omdat de ruimte in de zaak beperkt is, hebben we in ons interieurontwerp een zo efficiënt mogelijke indeling van het maatwerk meubel gerealiseerd, gemaakt van stalen kokerprofiel en houten legplanken. De beschikbare ruimte is nu zo optimaal mogelijk ingezet en ons werk is een enorme aanwinst voor deze mooie zaak in hartje Groningen. Hier gaat onze opdrachtgever nog jaren plezier van hebben!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.