• Project

  Preston Palace | Almelo

 • Levering

  2023

 • Concept

  Modern / Industrieel

 • Missie

  Maatwerk interieur voor nieuwe bedrijfskantine

 • Website
  Preston Palace Almelo

Preston Palace | Almelo

 • Project

  Preston Palace | Almelo

 • Levering

  2023

 • Concept

  Modern / Industrieel

 • Missie

  Maatwerk interieur voor nieuwe bedrijfskantine

 • Website
  Preston Palace Almelo

Maatwerk interieur voor nieuwe bedrijfskantine

Preston Palace is een begrip in Twente en ver daarbuiten. Compleet verzorgd verblijf in All-in Family Resort Preston Palace is perfect voor families! Unieke faciliteiten, onbeperkt eten & drinken & alles onder één dak. Hun bedrijfskantine was toe aan vernieuwing en Indusigns werd gevraagd om mee te denken over de styling en de inrichting van deze ruimte. In samenspraak met de opdrachtgever zijn we tot een definitief ontwerp gekomen, die inmiddels door ons is gerealiseerd. Het is een karaktervolle ruimte geworden, waarin met allerlei verschillende factoren rekening is gehouden.

Balie

Roomdivider

Uitgifte van eten

Onderdeel van het project was deze op maat gemaakte balie voor de uitgifte van eten. We hebben deze balie o.a. voorzien van een RVS werkblad en een stalen glazenrek boven de balie.

Het was een uitdagend project, waarin rekening moest worden gehouden met veel verschillende factoren. Dat is gelukt. Een geslaagd project!

Chiel Bodt – Indusigns
Maatwerk Interieur Preston Palace door Indusigns
Maatwerk Interieur Preston Palace door Indusigns
Maatwerk Interieur Preston Palace door Indusigns
Maatwerk Interieur Preston Palace door Indusigns

Preston Palace x Indusigns

Beschrijving project Preston Palace | Almelo

In 2022 werden we benaderd door de eigenaar van Preston Palace. Hij was op zoek naar een partij voor het ontwerpen, maken en installeren van maatwerk interieur voor de nieuwe bedrijfskantine. In verschillende gesprekken werd duidelijk wat de wensen en eisen waren voor dit project en op basis hiervan zijn we tot een definitief ontwerp gekomen, waarbij rekening is gehouden met alle vereiste functionaliteiten van het maatwerk interieur.

We hebben een in het oog springende uitgiftebalie voor het eten gemaakt, met een RVS werkblad en voldoende ruimte onder de balie voor alle benodigde apparatuur. Boven de balie hebben we een stalen glazenrek geplaatst, voor extra opslagruimte.

In de nis hebben we een wandkast geplaatst, tevens voor extra opslagruimte en een stukje uitgifte. Naast de wandkast hebben we ook nog een bijpassende debrasseerkast ontworpen en gemaakt, voor de opslag van servies en bestek etc.

Als kers op de taart hebben we een enorme roomdivider gemaakt, die middels schuifdeuren afgesloten kan worden. Hierdoor kan de ruimte in tweeën worden opgedeeld, zodat hij gelijktijdig als kantine en presentatie/vergaderruimte kan worden gebruikt. Dit was de nadrukkelijke wens van de opdrachtgever.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.