• Project

  Restaurant De Poelier | Epe

 • Levering

  2023

 • Concept

  Hotel Chique / Industrieel

 • Missie

  Nieuwe bar op basis van bestaand ontwerp.

 • Website
  De Poelier Epe
Indusigns Interieurontwerp De Poelier Epe

Restaurant De Poelier | Epe

 • Project

  Restaurant De Poelier | Epe

 • Levering

  2023

 • Concept

  Hotel Chique / Industrieel

 • Missie

  Nieuwe bar op basis van bestaand ontwerp.

 • Website
  De Poelier Epe

Op maat gemaakte bar op basis van bestaand ontwerp

In 2023 kwam de eigenaar van de Poelier uit Epe bij ons, met de vraag of wij het bestaande ontwerp van hun bar zouden kunnen uitwerken. Dit was uiteraard een klus, die Indusigns op het lijf geschreven is. Daarom zijn we er direct mee aan de slag gegaan en inmiddels hebben we de bar tot leven gebracht. Het is het stralend middelpunt van deze prachtige zaak geworden. Volledig naar wens van de opdrachtgever. Houd je van kip? Dan is dit nieuwe restaurant in Epe een absolute aanrader!

Unieke bekleding

Ronde vormen

Stalen drankrek

Sfeervolle uitstraling

De gehele bar hebben we voorzien van een unieke bekleding. De onderzijde is extra in de schijnwerpers gezet, door middel van LED-verlichting. Tegen de voorzijde hebben we het logo van de zaak terug laten komen.

Indusigns heeft het bestaande ontwerp op een prachtige manier tot leven gewekt!

Eigenaar – Restaurant de Poelier
Indusigns Interieurontwerp De Poelier Epe
Indusigns Interieurontwerp De Poelier Epe
Indusigns Interieurontwerp De Poelier Epe

Restaurant de Poelier x Indusigns

Beschrijving project Restaurant de Poelier | Epe

In 2023 werden we benaderd door de eigenaar van Restaurant de Poelier in Epe. Er lag al een ontwerp voor de bar van het nieuwe kiprestaurant en deze moest eigenlijk alleen nog tot leven worden geroepen. Een klus waar wij wel warm voor draaien. Daarom hebben we uitgebreid meegedacht en hier en daar wat aanpassingen toegepast, die de uiteindelijke bar nóg mooier hebben gemaakt. En zeg nou zelf; is het geen plaatje geworden? De bar sluit naadloos aan bij de rest van het interieur en is een echte blikvanger geworden. Een bar waar ze nog jaren plezier aan zullen beleven en waar ze nu al vele complimenten over ontvangen!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.