• Project

  Restaurant State | Hulst

 • Levering

  2022

 • Concept

  Hotel Chique / Industrieel

 • Missie

  Nieuwe keukenbar en drankenbar

 • Website
  Restaurant State Hulst
Restaurant State by Indusigns

Restaurant State | Hulst

 • Project

  Restaurant State | Hulst

 • Levering

  2022

 • Concept

  Hotel Chique / Industrieel

 • Missie

  Nieuwe keukenbar en drankenbar

 • Website
  Restaurant State Hulst

Toen Restaurant State bij ons kwam met hun opdracht, wisten we direct dat dit een erg uitdagende opdracht zou worden. Twee unieke objecten met uitzonderlijke vormen en kunstzinnige afwerkingen moesten er komen. In samenwerking met verschillende partijen hebben we dit project tot een succes kunnen maken. Het resultaat is prachtig en een keer helemaal iets anders dan anders. Lees snel verder en ontdek meer over dit mooie project in Hulst, Zeeland.

Beton Cire

Halve cilinders

Unieke uitstraling

De gehele keukenbar is voorzien van een kunstzinnige afwerking met beton cire. Dit kom je niet zomaar tegen! Uniek en in het oog springend!

De twee unieke objecten zijn de absolute blikvangers van het interieur geworden!

Eigenaar – Restaurant State
Restaurant State by Indusigns
Restaurant State by Indusigns
Restaurant State by Indusigns
Restaurant State by Indusigns
Restaurant State by Indusigns
Restaurant State by Indusigns

Restaurant State x Indusigns

In 2022 werden we benaderd door de eigenaren van Restaurant State in Hulst, Zeeland. Zij waren bezig met het interieur van hun horecazaak, waarvoor er al een ontwerp lag. Indusigns werd gevraagd om twee onderdelen van dit ontwerp tot leven te brengen. Namelijk de enorme keukenbar en de drankenbar. Beiden objecten moesten worden voorzien van unieke afwerkingen, zoals beton cire en halve betonnen cilinders. Voor deze klus hebben we de samenwerking gezocht met verschillende partijen, zoals Melvin van der Burg van Cruz’Arte en Ivo Wewer van Betonmeester. Samen zijn we tot dit prachtige resultaat gekomen. De bars doen aan als heuse rotsblokken en vormen het hart van deze karaktervolle zaak. De verrassende vormen zijn niet alledaags en dat was nu juist waar men naar op zoek was. Mission completed!

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.