Horeca Interieur Maatwerk Indusigns

Strandpaviljoen Paterswoldsemeer | Paterswolde

Strandpaviljoen Paterswoldsemeer is gelegen op een prachtig plekje aan het water. Een heerlijke plek om te genieten van een mooi uitzicht, net buiten Groningen. De zaak wordt gerund door een stel jonge gasten uit de stad. Het interieur is thematisch ingericht en ons werd gevraagd om mee te denken over de bar op de bovenverdieping en over een stalen rek boven de bestaande bar beneden.

Sloophout

Drankrek

Tegen de bar

Hoe gaaf is dit?! Tegen de bar hebben we plaatwerk gemonteerd, gemaakt van sloophout. Duurzaamheid to the max!

“De twee bars sluiten prachtig op elkaar aan en passen helemaal in het concept van Strandpaviljoen Paterswoldsemeer. Ze zijn echte blikvangers voor het interieur en grotendeels ook nog eens duurzaam, door het gebruikte sloophout.”

– Strandpaviljoen Paterswoldsemeer
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns

Strndpvljn Ptrswldsmr x Indusigns

Op de bovenverdieping van deze horecazaak bevindt zich een ruimte voor feesten en partijen. Deze ruimte moest nog worden voorzien van een in het oog springende bar van hout en staal. We hebben voor de aankleding van de bar gekozen voor oud pallethout. Dit karaktervolle hout past goed in het thema van de rest van het interieur. De rest van de bar is opgebouwd uit staal.

Op de benedenverdieping hebben we een enorm stalen drankrek mogen realiseren boven de bestaande bar. Er was een gebrek aan opslagruimte in de zaak en dat probleem is nu opgelost. Ook hebben we de bestaande bar mogen bekleden. Op deze manier heeft de bar met een paar ingrepen, een geheel nieuwe uitstraling gekregen.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.