• Project

  Thuis Eten & Wonen | Dronten

 • Levering

  2019

 • Concept

  Industrieel / Hergebruik

 • Missie

  Stalen drankrek, houten tafels, verlichting

 • Website
  Thuis Eten & Wonen Dronten
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns

Thuis Eten & Wonen | Dronten

 • Project

  Thuis Eten & Wonen | Dronten

 • Levering

  2019

 • Concept

  Industrieel / Hergebruik

 • Missie

  Stalen drankrek, houten tafels, verlichting

 • Website
  Thuis Eten & Wonen Dronten

Stalen drankrek, eettafeltjes en grote tafels

Thuis Eten & Wonen is een begrip in het centrum van Dronten. Het is een zaak waar je terecht kunt voor de inrichting van je huis, maar waar je ook heerlijk kunt lunchen en dineren. Het pand heeft een prachtige glazen pui, waardoor je het interieur goed van buitenaf kunt zien. Indusigns werd gevraagd om een stalen drankrek boven de bar te maken en de zaak te voorzien van de nodige tafels.

Glazenrek

Tafels

Boven de bar

Boven de bar hebben we een stalen glazenrek met een gouden poedercoating opgehangen. Een echte blikvanger!

“Supergaaf dat de tafeltjes zijn gemaakt van oude planken van de Nederlandse Spoorwegen. Erg duurzaam en vol van karakter!”

– Thuis Eten en Wonen
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns

Thuis E & W x Indusigns

Beschrijving project Thuis Eten & Wonen | Dronten

De eigenaren van Thuis Eten & Wonen waren op zoek naar karaktervolle eettafels voor hun zaak. Toevallig wisten wij een grote partij authentieke wagonplanken te vinden en die hebben we ingezet voor dit project. De tafels zijn echt supergaaf geworden, vol met historie!

Daarnaast hebben we een aantal hogere bartafels gerealiseerd en hebben we een stalen drankrek boven de bar geïnstalleerd, die we hebben voorzien van een messingkleurige poedercoating.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.